By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

SARCO

corporate
Sarco zorgt door zorgkledij te maken. Wij zorgen door die zorgkledij in de spotlight te zetten. Samen met SARCO trokken wij naar de Belgische (ontwerp)kantoren, vlogen we naar de Tunesische ateliers en keerden we terug naar de Belgische ziekenhuizen en wasserijen om de weg van - en vooral de liefde voor - de zorgkledij in beeld te brengen.
Onze aanpak

sarco zorgt over de grenzen heen

We nodigden Sarco uit bij ons op kantoor om samen te bespreken waar zij precies nood aan hadden en hoe we hun nood konden vertalen in een visueel verhaal. Zo planden we zowel een kick-off meeting als een workshop in, om Sarco van binnen en van buiten te leren kennen. Na deze kennismaking startten we met het uitschrijven van een scenario, script en het voorbereiden van de draaidagen die ons zowel naar de ateliers in België als in Tunesië zouden brengen.

Onze oplossing

Fasten your seatbelts for take-off to Tunisia

We zorgden ervoor dat alles tot in de puntjes in orde was voor het shooten in Tunesië. Naast het hotel en de vluchten, regelden we zo ook dat al ons cameramateriaal veilig en wel in Tunesië geraakte - en dat we het daar effectief mochten gebruiken. Maar materiaal moet ook bediend worden. Zo vonden we enkele Tunesische freelancers die ons hielpen tijdens de draaidagen bij allerlei zaken. Na 4 dagen, en een extra portie vitamine D, keerden we terug naar België. Ook hier bezochten we de ontwerpbureaus van Sarco. We legden de volledige weg van de zorgkledij vast.

Finaliseren

Feedback op groot scherm

Valiezen leeggemaakt en beelden gemonteerd. Tijd om Sarco op de koffie te vragen in onze zetel op kantoor om het resultaat op groot scherm te komen bekijken. Samen kozen we welke shots het beste werken in de video, zo konden we snel en efficiënt schakelen.

Het resultaat

authenticiteit ten top

Het finale resultaat toonde dat Sarco zowel inzet op kwaliteitsvolle zorgkledij, maar ook focust op goede en aangename werkomstandigheden voor de werknemers. De kledij wordt tot op de naad geperfectioneerd door mensen met een hart, en dat tonen wij in een warm en eerlijk verhaal.

Het Bataljon begreep meteen in welke richting wij wilden met deze video en welke sfeer die moest uitstralen. Daarnaast was alles goed geregeld, van in België tot in Tunesië. Het eindresultaat is een verhaal dat klopt en correct weergeeft hoe mijn bedrijf is.

Luc sarens

CEO, Sarco

Behind the scenes

Onze crewlist

director
Mathieu Stevens
DOP
Fabrice Parent
Focus puller
Michiel Lateur
producer
Jonas Dick
dronepilot
Wesley Belaey
gaffer
Patrick Haegeman
assistant gaffer
Kato Stevens
assistant gaffer
Symeon Verbeke
BTS Photos
Anou Patoor
Fixer tunisia
Bilal Saadi
Editing
Frederik Vandewalle
Color grading
Florian Keirse
audiomix
Audiotheque
voiceover
Koen De Graeve

Wat dat oplevert?resultaat

Want we beginnen met de strategie te bepalen en eindigen met de impact te meten.