By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Wij maken films
DIE FANS MAKEN

Shots die recht naar de onderbuik gaan. En dat doen we met klanten die geloven in onze aanpak.

Filmset

Quick and dirty,
no thanks.

Langetermijnvisie is een lelijk woord, maar wel een dat we religieus toepassen. We zijn hier om je merk te bouwen, niet rap even te scoren en dan weer te verdwijnen.

De je ne sais quoi factor

Je wil content die niet voelt als iets uit de rayon met witte producten. Iets dat past bij je boîte en aankomt bij je publiek. Goed, want dat willen wij ook.

High five
Zak chips

Chipke?

Als je iets creatiefs maakt, dan mag samenwerken ook best plezant zijn. (Ok, anders ook.) Maar goeie vibes en goeie resultaten, dat leveren we je graag allebei.

Alles komt snor

Als we een project aanpakken, dan is dat van de briefing tot het tellen van de laatste like op je socials. A tot Z, 360, al die dingen.

Snor
Persoon staat achter camera

Geen tralala

De planning, die is hier heilig. Jouw planning, bedoelen we dan. Want je Marketing Masterplan, daar worden wij een deel van. En je milestones, die halen we samen.

Samenwerken?

Ja ze. Dat kan op twee manieren.

Hond zet kers op de taart
Video op maat

Ik WIL EEN KEER 
IETS DOEN DAT KNALT

Er zit een gaatje in je marcom plan. En wij gaan dat opvullen. Bekend gezicht, herkenbare stem of live action vandoen?
mensen en hond dansen in een cirkel
Pakketformule

IK ZOEK EEN VAST LIEF DAT MIJ VOORZIET VAN VIDEO

Content die blijft komen en blijft scoren, in porties die overeenkomen met hoeveel honger je hebt. Kleintje, groot, of jumbo?

wat dat  oplevert? resultaat

Want we beginnen met de strategie te bepalen en eindigen met de impact te meten.

EN CONTENTE KLANTEN

Als we werk tonen, dan is dat met trots, maar zonder stoef.

"De klik was er heel snel, dat maakt het plezant samenwerken. En dankzij de kwaliteit van de informatieve video's hebben de leerkrachten ook tijdens corona het vertrouwen in ons behouden. "

ELLEN PEETERS
Marketing Manager, Pelckmans Uitgevers

"Mathieu en Antje zijn altijd snel en to the point. Dat is fijn als je nog nooit zo’n grote productie hebt gedaan: nul zorgen, zij regelen het. En ze komen met goede ideeën."

HELENA VANDENBULCKE
Marketing Manager, Bizbike

"Ik heb nog maar zelden samengewerkt met een agency die de klant zo actief betrekt en niet tevreden is tot het "juist" is.

Tijdens het visiemoment op het grote scherm, konden we live feedback geven. Dat was een bijzondere ervaring die echt het verschil maakt."

GUY FRANSEN
Projectleider van Iedereen Flandrien, Het Nieuwsblad

dé talkshow over videomarketing

"We ontvangen ondernemers die hun ervaring delen met het gebruik van video. Ontspan en geniet van het gesprek! Geen scripts, alleen relaxte, spontane dialogen."

de alles komt snor show