S3:EP11 - Greenway en Barouche over plantaardig pionieren, pita's zonder schuldgevoel en of vleesvervangers vlees moeten imiteren
Description
Niet beluisteren met honger.
Al zouden onze gasten je graag zien komen!
In aflevering 11 van de Alles Komt Snor Show gaan we op smaakvolle missie met twee pioniers die eetgewoontes een frisse wending geven.
🍔 Paul Florizoone en Cedric Hanet van Greenway vertellen hoe een bedorven vleesschotel in India leidde tot een pioniersmerk in veggie fastfood en waarom ze hun vegetarische creaties bewust chipolata, schnitzel of merguez noemen.
🥙 Wim Maeyaert van Barouche ruilde zijn bankierspak in voor pita’s zonder schuldgevoel. Van takeaway in lockdown tot een dark kitchen en plannen buiten de landsgrenzen.
Moeten vleesvervangers op vlees lijken? Zijn receptenvideo’s nog een ding? Is smaak dé sleutel tot gedragsverandering? En wat als we schijven en buizen op het menu zetten?
Aflevering 11 nu à volonté te beluisteren!