Video

Hoe wij werken om jouw merk gekend, geliefd en geloofwaardig te maken.

Videostrategie

Het Bataljon maakt videocampagnes op maat van jullie bedrijfsdoelstellingen en brand story. Met strategische oefeningen beantwoorden we cruciale vragen om het beoogde effect uit jullie creatieve videocampagne te halen.

Videoproductie

We transformeren de vooropgestelde strategie in een creatief en visueel pareltje waar zowel jullie als wij trots op kunnen zijn. Onze ervaren crew, acteurs en team gaan er met volle toewijding tegenaan.

Videoverspreiding

Je creatieve productie staat er. Top! In een laatste fase gaan we op zoek naar de beste manier van verspreiding. We selecteren de juiste mediastrategie voor jouw doelgroep.

Hoe we onze video- en jouw strategie bundelen.

Videostrategie

Dat klinkt misschien abstract, maar dat is het helemaal niet. Tijdens de kick-off meeting willen we te weten komen wat jouw doelen en dromen zijn en waar jouw brand voor staat. Streef je naar een sterker imago, meer leads of wil je die net beter converteren? We maken een creatief en volledig strategisch plan op om jouw doelen te behalen. 

Wil je graag al zelf van start gaan met jouw  videostrategie?

Download dan hier onze Video Strategy Tool.

Meer over videostrategie
Videostrategie
Een video wordt 3 keer gemaakt: Aan de schrijftafel, Tijdens de draaidagen, en in de montagecel.

Videoproductie

Tijd om het plan uit te voeren. Het script wordt vervolledigd en het storyboard wordt uitgewerkt. We stellen in samenspraak de geschikte cast & crew samen. Locaties worden vastgelegd, props gezocht, draailocaties bezocht…. and ready to shoot! Tijdens de draaidagen komt alles tot leven en geven we vorm aan de film. De cast & crew zorgen ervoor dat alles perfect in beeld komt. 

 

Meer over videoproductie
Videoproductie

Benieuwd hoe onze klanten hun draaidag ervaren?

 

Hoe we vanuit de videostrategie overgaan naar resultaten.

Videoverspreiding

Onze digitale strateeg kan niet wachten om jouw campagnes naar de stratosfeer te brengen. De content die we hebben uitgewerkt gaan we activeren en optimaliseren. Wij meten zodat jij kan weten. Op die manier sturen we bij waar nodig.  Het belangrijkste om te weten is dat je in deze fase zal voelen hoe jouw publiek reageert, in interactie gaat met de video’s en jouw brand beter zal leren kennen. Zo bouwen we aan het imago en het groeiverhaal van jouw bedrijf!

Meer over videoverspreiding
Videoverspreiding

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Laat ons samen een nieuw project starten.

Contacteer ons