By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

FILM OM MEE 
UIT TE PAKKEN

Dat is wat ons betreft ook film waar je hen mee inpakt. Geen ‘content’, maar spul waar je ogen van gaan sprankelen. Shots waar je zieltjes én awards mee wint. Bam!

Filmset

JE KAN COMMUNICEREN MET JE MERK. MAAR JE KAN ER OOK MEE
IN DE PRIJZEN VALLEN.

Film, dat is magie. En ja, dat is cliché. Maar we zaten hier niet als we dat niet echt, diep in ons binnenste geloofden. Dat is zo in de cinema, maar dat is ook zo op het kleinste scherm. Ook hier is groots denken toegestaan — toch als je iets wil maken dat raakt. Full monty. All out. No holds barred. 

Corporate film

CORPORATE FILM

Dit is de video die zegt ‘kijk, dit zijn wij’. Een manier om je klanten te wowen, vacatures te vullen en je eigen rangen retetrots te maken. Het zegt wat je doet, maar het is de manier waarop je het zegt die het verschil maakt.

Filmset
Image & brand film

IMAGE & BRAND FILM

Als het gaat over manieren om je verhaal te vertellen die recht naar het hart gaan, dan moet je dit hebben. Als je wil dat klanten verliefd worden op je merk, ook. Dit is het kloppend hart van waarom je het doet, gevat op de gevoelige plaat.

Kinderen knuffelen vader
Commercials

COMMERCIALS

Commercials zijn ads, ja. Maar wat ons betreft zijn het verhalen — manieren om je dienst of product leven in te blazen. Veel leven. Want ads kunnen verbazen en verbluffen en verrassen. Als je durft meer doen dan ‘nieuw!’ en ‘innovatief!’ roepen tenminste.

Vrouw supportert
Filmset
Kinderen knuffelen vader
Vrouw supportert

10 WEKEN 
EN KLAAR

Week 0

Kick-off

Ok, we gaan dus samenwerken. Cool! Wij bereiden de Discovery Day voor, jij relaxt.

Gentelmen's agreement
Week 1-2

DISCOVERY DAY

Iedereen rond de tafel: we spreken deadlines af, wie wat gaat doen — de praktische shizzle. Het leukste deel, is dat we met onze ideeën komen. En met een offerte achteraf.

creatieve voorstellen
productieplan
verspreidingsplan
Week 3-4

PREPRODUCTIE

Alle deliverables hieronder, plus de opstart van de logistiek. Nu zijn we echt vertrokken: het storyboard toont je waar we naartoe gaan en de roadmap is De Bijbel met alle afspraken, planning, technische details. Aaah, overzicht!.

scenario
storyboard
callsheets
Week 5

PRODUCTIE

Camera loopt eeeeen actie! Oh en lights, please. En ja, we hebben je er graag bij op de set. Want je kan live feedback geven op de gemaakte beelden.

Live feedback
productieplan
verspreidingsplan
Week 6-7

POSTPRODUCTIE

We monteren de roughs, plakken er geluid bij, schrijven muziek, verwerken je feedback en zetten alles klaar op je site. Alles komt samen, en als jij de ruwe versie groen licht geeft, werken wij alles af, van sound effects tot kleurcorrectie.

beeldmontage
color grading
animaties
Week 8 - 10

ACTIVATIE

Nu maken we lawaai: je campagne gaat live en dankzij A/B testing en rapportage sturen we meteen bij.

Resultaten

Maar wat dat vooral oplevert, is resultaat

Want we beginnen met de strategie te bepalen en eindigen met de impact te meten..

EN CONTENTE KLANTEN

Als we werk tonen, dan is dat met trots, maar zonder stoef.

"De klik was er heel snel, dat maakt het plezant samenwerken. En dankzij de kwaliteit van de informatieve video's hebben de leerkrachten ook tijdens corona het vertrouwen in ons behouden. "

ELLEN PEETERS
Marketing Manager, Pelckmans Uitgevers

"Mathieu en Antje zijn altijd snel en to the point. Dat is fijn als je nog nooit zo’n grote productie hebt gedaan: nul zorgen, zij regelen het. En ze komen met goede ideeën."

HELENA VANDENBULCKE
Marketing Manager, Bizbike

"Ik heb nog maar zelden samengewerkt met een agency die de klant zo actief betrekt en niet tevreden is tot het "juist" is.

Tijdens het visiemoment op het grote scherm, konden we live feedback geven. Dat was een bijzondere ervaring die echt het verschil maakt."

GUY FRANSEN
Projectleider van Iedereen Flandrien, Het Nieuwsblad

Nog vragen? Misschien vind je het antwoord hier wel

Video, dat komt met vragen. Da’s ok, wij hebben antwoorden. Netjes verzameld in een FAQ. Graag gedaan.

Tekstbalonnen
Zitten auteursrechten en licenties in het abonnement?

De bronbestanden blijven steeds eigendom van Het Bataljon. De video's die we opleveren mogen gebruikt worden mits afspraken rond duur, medium, en locatie.

Hoe zit het met de privacy en toestemming van mensen die in de video verschijnen?

Iedereen die bij ons in beeld komt ondertekent een papier waarin hij/zij/hun verklaart dat ze akkoord gaan om in beeld te komen.

Wat gebeurt er in geval van onvoorziene omstandigheden?

We proberen dit op voorhand goed in te calculeren. Maar in geval van overmacht zoeken we zo snel mogelijk naar een oplossing waarin iedereen zich kan vinden.

Moet ik acteurs inhuren voor de video?

Afhankelijk van het concept kan dat. Wij werken met verschillende casting bureau's en of website en zullen altijd de juiste acteurs voor het project voorstellen wanneer nodig.

Kan ik feedback geven tijdens de productie van de video?

Uiteraard. Wij voorzien een monitor zodat je elke geschoten beeld mee kan bekijken en bijsturen in samenspraak met onze regisseur.

Kan ik mijn eigen ideeën en creatieve input inbrengen?

Dat kan, al gaan we jullie uiteraard begeleiden hierin. We willen onze expertise delen met je zodat we niet gewoon uitvoeren.

Hoe wordt de stijl en toon van de video bepaald?

Tijdens de discovery day brengen we je tone of voice en visuele stijl in kaart. Op die manier zorgen we dat alles aansluit bij je merk en branding.

Wat gebeurt er als ik aanpasssingen wil doen aan mijn film?

Wij bewaren alle beelden op onze server. Aanpassingen kunnen dus altijd gebeuren.