By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

EP 06 - INFLUENCER MARKETING MET NIENKE-LOU PLANTEFÈVE-CASTRYCK EN ALEXANDRE GOOSSENS

March 11, 2024
35 min

Description

Hoe gebruik je influencers in je videocampagne om je merk te versterken?

Overtreft authentieke content van gebruikers, gesponsorde content van traditionele influencers? Doet het aantal volgers van de influencer ertoe of eerder de oprechte passie voor het product? Is minder gepolijste, user-generated content geloofwaardiger dan content gemaakt door professionals? 

We gaven Nienke-Lou Plantefève-Castryck (Wondr) en Alexandre Goossens (Connus) een stoel en een stem om hun inzichten te delen over  influencer marketing. 

Van toegankelijke influencer marketing tot influencer marketing vanuit een milieuvriendelijk perspectief, de selectie van influencers, het meten van de effectiviteit van influencer marketingcampagnes en enkele best practices. 

Aflevering 6 van de Alles komt snor show is een hapklare boterham voor merken die influencer marketing willen omarmen en op zoek zijn naar de best practices.  

Vraagskes of zelf zin gekregen om ietske te komen vertellen aan onze podcastbar? We horen ‘t graag!

Stuur gerust een mailtje met al je vragen naar noah@bataljon.be.

Beluister de aflevering op Spotify