Videohuis in Gent

Ben je voor je bedrijf of organisatie op zoek naar een videohuis in de buurt van Gent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als videohuis helpen we ondernemingen en verenigingen met één duidelijk doel: jouw publiek raken door een video met een uniek verhaal. We willen jouw kijkers inspireren met pakkende beelden en aan jouw merk binden door emotie.

Jouw videohuis in de buurt van Gent

Hoe gaan we juist te werk als videobureau? We streven naar impactvolle en creatieve video, op basis van een uitgekiende videostrategie en we zorgen ook voor videoverspreiding op maat. Bij ons videohuis zit je dus niet alleen goed voor de productie van een videocampagne, maar ook voor de verspreiding daarvan: wij selecteren samen met jou de juiste kanalen om te zorgen dat je video ook gezien wordt: van lokaal in Gent tot heel Vlaanderen of zelfs wereldwijd.

Ons videohuis brengt jouw video tot bij de kijkers

Onze basis? De juiste vragen stellen

Onze projecten starten altijd met de juiste strategische vragen zoals deze:

  • Welk uniek verhaal kunnen we vertellen over jouw bedrijf of organisatie?
  • Wat straal je uit als merk, of wat wil je graag uitstralen?
  • Hoe kunnen we jouw klanten op de meest inspirerende en verbindende manier bereiken?

We beantwoorden samen met jou de strategische vragen en maken op basis daarvan een videocampagne op maat. 

Wil je graag meer uitleg over het volledige proces van ons videohuis? Klik hier om onze services te ontdekken.

Bekijk hier enkele projecten van ons:

Onze visie op video: klanten overtuigen door emotie

Wij geloven als videohuis zeer sterk dat er achter iedere onderneming of vereniging een sterk en uniek verhaal zit waarmee je de kijker emotioneel kan aanspreken. 

Dat heeft ook businesswise zijn voordelen, want mensen gaan vaak een aankoopbeslissing op hun gevoel nemen, om dan pas achteraf hun keuze te rechtvaardigen met logica. Wij gaan, als videohuis, op zoek naar die juiste emotionele triggers om van jouw marketingcampagne een succes te maken! 

Download onze whitepaper ‘Alles is emotie’

In ons Ebook leggen we jou graag alles uit over emotie in video en hoe wij dat concreet toepassen in onze projecten.

alles is emotie boek

Download de gratis whitepaper

Een videocampagne laten maken voor jouw bedrijf of organisatie in Gent?

Heb je een idee voor een videocampagne van één filmpje of een hele reeks video’s? Wij luisteren graag naar jouw plannen om de regie letterlijk en figuurlijk mee in handen te nemen.

Wij hebben reeds ervaring met video’s maken voor tal van sectoren. Van bouw tot retail, digital, non-profit, cultuur en nog vele andere branches. Bekijk gerust enkele van onze realisaties en laat je alvast inspireren en raken, want dat is de bedoeling. 

Wil je ons videohuis graag beter leren kennen of heb je een videoproject in het vooruitzicht? We komen graag eens langs regio Gent om kennis te maken met jouw bedrijf of organisatie. Of je kan ons gerust ook zelf komen bezoeken in ons hoofdkantoor in Gent voor een eerste afspraak.

Benieuwd om te ontdekken hoe ons videohuis jouw bedrijf of organisatie kan helpen? Let’s talk!