videoverspreiding

Zorg dat je video gezien en gesmaakt wordt. Resultaten kan je meten.

Hoe we vanuit de video strategie overgaan naar actie.

jouw insights en onze ervaring.

Vertrekkende vanuit de strategie die werd opgemaakt kunnen wij – of je huidige digitale marketing partner – beginnen aan het echte werk. Resultaten halen. 

De campagnes die we hebben bedacht gaan we activeren en optimaliseren. Aangezien deze gebaseerd zijn op research en onderzoek kunnen we direct gericht aan de slag. Onze digitale strateeg kan niet wachten om jouw campagnes naar de stratosfeer te brengen.

jouw insights en onze ervaring.
Implementatie gaat hand in hand met optimalisatie

analyse & optimalisatie.

Vanuit de afgesproken KPI’s volgen we de implementatie op de voet op en kijken we op welke manier we campagnes nog beter kunnen optimaliseren. Data consumentengedrag, A/B testen en onuitputtelijke ratio’s leggen voor ons betrouwbaarheidsintervallen en trends bloot die we gaan extrapoleren zodat uw bedrijf kan anticiperen en plannen voor de toekomst. Sounds chinese to you?… Geen paniek, we ondersteunen je hierbij ten volle. 

Het belangrijkste om te weten is dat je in deze fase zal voelen hoe uw publiek reageert, in interactie gaat met de video’s en uw brand beter zal leren kennen. 

analyse & optimalisatie.
Wij meten zodat jij kan weten.

evaluatie en opvolging.

Maar weten alleen is uiteraard onvoldoende. Implementatie en analyse vormen de basis om in de toekomst te kunnen groeien en nòg effectievere campagnes te kunnen opzetten. Wij weten wat werkt bij uw doelpubliek en delen dan ook graag onze kennis, zodat we daar nog maanden en zelfs jaren op kunnen verder bouwen. Op die manier willen wij meewerken aan het imago en groeiverhaal van uw bedrijf!

evaluatie en opvolging.

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Let’s talk!

Contacteer ons