Videostrategie

Wij willen jouw brand kennen, begrijpen en voelen . Wij starten met een videostrategie op maat.

Hoe we onze video- en jouw strategie bundelen.

Eerste afspraak

Dat klinkt misschien abstract, maar dat is het helemaal niet. Tijdens een eerste afspraak willen we jou zoveel mogelijk aan het woord laten opdat wij zoveel mogelijk inzichten kunnen verwerven. We willen te weten komen wat je doelen en dromen zijn en waar je brand voor staat. Streef je naar een sterker imago, meer leads of wil je die net beter converteren? Elke vraag heeft een antwoord en wij bieden de oplossing!

En dat is nodig. Want video-content die aansluit bij de branding en communicatiestijl van een bedrijf of brand zal veel meer resultaat halen en de juiste mensen bereiken. Heeft jouw merk al een sterke  reputatie, is er al een customer journey, brandguide en/of marketingplan voorhanden? Super! Waarom dan dubbel werk doen?! We gebruiken deze als basis voor jouw videostrategie.

Indien deze zaken nog niet helemaal duidelijk zijn of je wil wat extra creatieve input?! No problemo! Via een interactieve workshop brengen we al deze zaken in kaart . Alles om een optimale strategie te ontwikkelen.

Je streeft naar een uitmuntende videostrategie, maar je weet niet waar te beginnen? Laat ons kennismaken met jou en ontvang een gratis template die je de juiste richting uitstuurt.

 

 

Download hier onze Video Strategy Tool
Eerste afspraak
Welke type video-content gaan we op welke plaats inzetten en waarom?

Originele ideeën op de juiste kanalen

Na een kennismakingsgesprek waarin we de basis van videostrategie hebben voorgesteld en jouw onderneming hebben doorgelicht is het tijd om gerichter aan jouw verhaal beginnen. In een brainstorm bekijken we hoe we jouw merkgevoel, imago en de nodige CTA optimaal kunnen vertalen naar video. Welke emotie willen we oproepen bij kijkers en waarom?

De juiste kanalen worden geanalyseerd en per kanaal worden er content-types uitgesplitst om de return van jouw campagnes te maximaliseren. Ons team gaat in deze fase enkele creatieve voorstellen aanleveren hoe we jouw campagne op een originele manier gaan aanpakken. En laat daar de magie ontstaan.

Originele ideeën op de juiste kanalen
Een concreet plan van aanpak: hoe gaan we jouw doelen halen?

Finalisering videostrategie

Almost ready to rumble. Het Bataljon formuleert een concrete videostrategie waarmee we van start gaan. Na  het strategisch traject te hebben opgesteld starten we met de uitwerkingen van het gekozen creatieve concept, op maat gemaakt voor jouw doelgroep. De basis van een draaiboek, en script worden gemaakt. , Belangrijke aspecten zoals stemgebruik, emoties, kleuren, draailocaties,  personages of acteurs worden besproken, waarna we kunnen beginnen aan de productieplanning.

Er wordt onderzocht welke formaten en welke lengtes kunnen opgemaakt worden om op elk kanaal de kijker het best te overtuigen van jouw verhaal. Daarna zijn we klaar om over te gaan naar het moment waar alles samenkomt. De productie.

Ga naar videoproductie
Finalisering videostrategie

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Laat ons samen een nieuw project starten.

Contacteer ons