Videocommunicatie bureau in Gent

Ben jij op zoek naar een videocommunicatie bureau in regio Gent voor jouw bedrijf of organisatie? Het Bataljon werkt jouw videoproject uit met één duidelijke missie: je publiek raken met een uniek verhaal, inspireren met beelden en verbinden door emotie.

Hoe werkt ons videocommunicatie bureau?

We realiseren alle videocommunicatie voor jouw onderneming of vereniging door middel van films die impact maken op je doelpubliek en de kijkers ook emotioneel bij je merk betrekken.

Bij ons krijg je hiervoor een zorgvuldig uitgekiende videostrategie en verspreiding op maat. Je kan bij ons videocommunicatie bureau dus niet alleen terecht voor het maken van een bedrijfsfilm of reclamespot, maar ook voor de online verspreiding via sociale media en andere waardevolle online kanalen: van lokaal in Gent tot zelfs wereldwijd.

Ons videocommunicatie bureau brengt jouw video tot bij de kijkers

Laten we beginnen bij de basis van je videocampagne

Zonder een solide uitgangspunt kan een videocampagne geen resultaat halen. Daarom beantwoorden we eerst en vooral samen een aantal cruciale strategische vragen zoals: 

  • Welk uniek verhaal zit er achter je bedrijf, merk of organisatie? 
  • Wat ademt en straalt je merk uit? 
  • En hoe kunnen we jouw klanten op een inspirerende manier bereiken? 

We beantwoorden samen met jou de strategische vragen en maken een videocampagne op maat.

Wil je meer weten hoe wij een bedrijfsfilm maken? Klik hier om onze services te ontdekken.

Bekijk hier enkele projecten van ons:

Onze visie op video: klanten overtuigen door emotie

We geloven dat elk bedrijf een uniek verhaal heeft en de kijker emotioneel kan benaderen door videomarketing. Mensen gaan over tot actie omwille van emotionele redenen en rechtvaardigen hun keuzes pas later met logica.

Wij gaan, als videocommunicatie bureau,  op zoek naar dié juiste emotionele trigger om van jouw video een succes te maken!

Download onze whitepaper ‘Alles is emotie’

In ons Ebook leggen we jou graag alles uit over emotie in video en hoe wij dat concreet toepassen in onze projecten.

alles is emotie boek

Download de gratis whitepaper

Een videocommunicatie bureau voor jouw bedrijf of organisatie in Gent?

Heb je een idee voor een eenmalige bedrijfsfilm of een reeks van meerdere video’s? Wij luisteren graag naar jouw plannen om de regie letterlijk en figuurlijk mee in handen te nemen.

Wij hebben reeds ervaring met bedrijfsfilms maken voor tal van sectoren. Van bouw tot retail, digital, non-profit, cultuur en nog vele andere branches. Bekijk gerust enkele van onze realisaties en laat je alvast inspireren en raken, want dat is de bedoeling. 

Wil je ons videocommunicatie bureau graag beter leren kennen of heb je een videoproject in het vooruitzicht? We komen graag eens langs regio Gent om kennis te maken met jouw bedrijf of organisatie. Of je kan ons gerust ook zelf komen bezoeken in ons hoofdkantoor in Gent voor een eerste afspraak.

Benieuwd om te ontdekken hoe Het Bataljon jouw bedrijf of organisatie kan helpen? Let’s talk!