Video agentschap in Brugge

Hallo Bruggelingen!

Op zoek naar een video agentschap in de buurt? Look no further. Wij helpen organisaties met 1 duidelijke missie: jouw publiek raken door video met een uniek verhaal. We willen jouw kijkers inspireren met beelden en verbinden door emotie.

 

Jouw video partner in de buurt van Brugge.

Het Bataljon staat voor impactvolle en creatieve video. We werken samen met jouw bedrijf aan een uitgekiende videostrategie en videoverspreiding op maat. We zorgen voor een campagne die perfect aansluit bij jouw identiteit en doelgroep en zorgen ervoor dat die de doelgroep bereikt: lokaal in Brugge of wereldwijd.

Laten we beginnen bij de start! Wij willen jullie leren kennen. Welk uniek verhaal heeft je merk? Wat ademt en straalt je merk uit? En hoe kunnen we jouw klanten op een inspirerende manier bereiken?

 

We starten vanuit de psychologie.
“Wat drijft mensen om over te gaan tot actie?” Dat is wat ons ‘s nachts wakker houdt. We benaderen elk videoproject vanuit een psychologisch standpunt en zorgen voor onderbouwde content die zijn doel niet mist.

We geloven dat elk bedrijf een uniek verhaal heeft en de kijker emotioneel kan benaderen. Mensen gaan over tot actie omwille van emotionele redenen en rechtvaardigen hun keuzes pas later met logica. Wij gaan op zoek naar dié juiste emotionele trigger om van jouw video een succes te maken!

Bekijk hier enkele cases:

Smaakt dat naar meer?

Het Bataljon leert jouw bedrijf graag kennen

Wil je ons video agentschap beter leren kennen? Dat treft! Want wij willen jouw bedrijf of organisatie ook graag zien. We komen graag bij jou in Brugge op bezoek om kennis te maken met jouw onderneming. Wij verwelkomen je ook graag in ons hoofdkantoor in Gent!

 

Benieuwd om te ontdekken hoe videomarketing jouw bedrijf of organisatie kan helpen? Let’s talk!