Video agency in Kortrijk

Hallo Kortrijkzanen!

Op zoek naar een productiehuis in de buurt? Look no further. Wij helpen organisaties met 1 duidelijke missie: jouw publiek raken door video met een uniek verhaal. We willen jouw kijkers inspireren met beelden en verbinden door emotie. 

Jouw video partner in de buurt van Kortrijk.

Het Bataljon staat voor impactvolle en creatieve video. We werken samen met jouw bedrijf aan een uitgekiende videostrategie en videoverspreiding op maat. We zorgen voor een campagne die perfect aansluit bij jouw identiteit en doelgroep en zorgen ervoor dat die de doelgroep bereikt: lokaal in Kortrijk of wereldwijd.

Laten we beginnen bij de start! Wij willen jullie leren kennen. Welk uniek verhaal heeft je merk? Wat ademt en straalt je merk uit? En hoe kunnen we jouw klanten op een inspirerende manier bereiken?

 

 

 

Jouw merk als basis

Laat ons beginnen bij het begin van videomarketing! Welk uniek verhaal heeft je merk? Wat ademt en straalt je merk uit? En hoe kunnen we jouw klanten op een inspirerende manier benaderen? Samen gaan we op zoek naar een antwoord op al je strategische vragen en maken we een videocampagne op maat.

Benieuwd naar hoe het allemaal exact in z’n werk gaat? Klik dan hier om onze diensten te zien.

Enkele realisaties

 

Onze filosofie

Volgens ons heeft elk bedrijf een uniek verhaal om de kijker op een emotionele manier te inspireren. Mensen gaan over tot actie omwille van emotionele redenen en rechtvaardigen dit pas later met logica. Wij gaan als video agency in Kortrijk op zoek naar dié emotionele trigger om van jouw video een succes te maken!

 

 

Het Bataljon leert jouw bedrijf graag kennen

Wil je ons video agency beter leren kennen? Dat treft! Want wij willen jouw bedrijf of organisatie ook graag zien. We komen graag bij jou in Kortrijk op bezoek om kennis te maken met jouw onderneming. Wij verwelkomen je ook graag in ons hoofdkantoor!

 

Benieuwd om te ontdekken hoe videomarketing jouw bedrijf of organisatie kan helpen? Let’s talk!