Video agency in Brussel

Wil jij graag samenwerken met een video agency  in de buurt van Brussel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als video agency ondersteunen wij jou met een duidelijke missie: jouw publiek raken met een uniek verhaal, inspireren met beelden en verbinden door emotie.

Hoe doen we dat?

Door jouw organisatie te versterken met impactvolle en creatieve videocampagnes, een uitgekiende videostrategie. Wij verzorgen niet enkel je videocampagne, maar ook videoverspreiding op maat: lokaal in Brussel of wereldwijd.

Jouw merk als basis

Laat ons beginnen bij het begin van videomarketing! Welk uniek verhaal heeft je merk? Wat ademt en straalt je merk uit? En hoe kunnen we jouw klanten op een inspirerende manier benaderen? Samen gaan we op zoek naar een antwoord op al je strategische vragen en maken we een videocampagne op maat.

Benieuwd naar hoe het allemaal exact in z’n werk gaat? Klik dan hier om onze diensten te zien.

Enkele realisaties

Promofilm voor ING en onze nationale voetbalhelden.
Wintercampagne voor Visit Brussels.
Promofilmpje voor het Collect & Go concept van Colruyt.

Onze filosofie

Volgens ons heeft elk bedrijf een uniek verhaal om de kijker op een emotionele manier te inspireren. Mensen gaan over tot actie omwille van emotionele redenen en rechtvaardigen dit pas later met logica. Wij gaan als video agency in Brussel op zoek naar dié emotionele trigger om van jouw video een succes te maken!

Download onze whitepaper ‘Alles is emotie’

In ons Ebook leggen we jou graag alles uit over emotie in video en hoe wij dat concreet toepassen in onze projecten.

alles is emotie boek

Download de gratis whitepaper

Het Bataljon leert jouw bedrijf graag kennen

Wil je ons video agency beter leren kennen? Dat treft! Want wij willen jouw bedrijf of organisatie ook graag zien. We komen graag bij jou in Brussel op bezoek om kennis te maken met jouw onderneming. Wij verwelkomen je ook graag in ons hoofdkantoor!

Benieuwd om te ontdekken hoe videomarketing jouw bedrijf of organisatie kan helpen? Let’s talk!