By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

bEDRijfsfilm laten maken in Oostende?

“A picture is worth a thousand words.” Agree? Dan weet je ook dat een bedrijfsfilm het ideale uithangbord van je bedrijf is. Wil je er eentje laten maken in regio Oostende? Zoek dan niet verder. Als productiehuis helpen wij jou met 1 duidelijke missie: je publiek raken met een uniek verhaal, inspireren met beelden en verbinden door emotie.

Het Bataljon staat voor impactvolle en creatieve video. We werken samen met jouw bedrijf aan eenuitgekiende videostrategie en videoverspreiding op maat. We zorgen voor een campagne die perfect aansluit bij jouw identiteit en doelgroep en zorgen ervoor dat die de doelgroep bereikt: lokaal in Oostende of wereldwijd.

Jouw video partner in de buurt van Oostende.

Laten we beginnen bij de start!

Wij willen jullie leren kennen. Welk uniek verhaal heeft je merk? Wat ademt en straalt je merk uit? En hoe kunnen we jouw klanten op een inspirerende manier bereiken?

De filmcrew van Het Bataljon in actie op de set.

Wil je graag meer uitleg over het volledige productieproces? Klik hier om meer te leren over onze werking.

We starten vanuit de psychologie.
“Wat drijft mensen om over te gaan tot actie?” Dat is wat ons ‘s nachts wakker houdt. We benaderen elk videoproject vanuit een psychologisch standpunt en zorgen voor onderbouwde content die zijn doel niet mist.

We geloven dat elk bedrijf een uniek verhaal heeft en de kijker emotioneel kan benaderen. Mensen gaan over tot actie omwille van emotionele redenen en rechtvaardigen hun keuzes pas later met logica. Wij gaan op zoek naar dié juiste emotionele trigger om van jouw video een succes te maken!

Een voorsmaakje van onze bedrijfsfilms?

BOnze showreel is nog maar een tipje van de sluier. Wil je meer campagnes ontdekken? Klik hier om naar ons portfolio te gaan.

Een bedrijfsfilm laten maken voor jouw bedrijf of organisatie in OOSTENDE?

Heb je een idee voor een eenmalige bedrijfsfilm of een reeks van meerdere video’s? Wij luisteren graag naar jouw plannen om de regie letterlijk en figuurlijk mee in handen te nemen.

draaidag Duco
Draaidag voor de bedrijfsfilm van Duco Ventilation in West-Vlaanderen.

We’ve been around. Van bouw tot retail, digital, non-profit, cultuur en nog veel anderen, we hebben al veel sectoren gezien en al veel inspiratie opgedaan.

Wil je ons productiehuis graag beter leren kennen of heb je een videoproject in het vooruitzicht? We komen graag eens langs regio Brugge om kennis te maken met jouw bedrijf of organisatie. Of je kan ons gerust ook zelf komen bezoeken in ons hoofdkantoor in Gent voor een eerste afspraak.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.