Multicam livestream bedrijf in Gent voor jouw event

Op zoek naar een video partner die jouw webinar, optreden, productlancering, seminarie, … in beeld brengt en met multicam livestream uitzendt? Dan ben je bij Het Bataljon aan het juiste adres! We helpen jouw event vorm te geven en zorgen voor alle technische ondersteuning om zo tot een succesvolle livestream te komen!

Aan de hand van een vooropgestelde planning zorgen we voor een vlot verloop van jouw live evenement. Tijdens het event monteren we ook live zodat alles mooi in  beeld wordt gebracht. Met een multicam livestream set-up en jouw huisstijl die op het scherm komt. Via custom graphics, geven we alles de perfecte en professionele look.

 

Het livestreamen van jouw event

Wij volgen het volledige traject mee naar jouw event toe. De videoproductie  is natuurlijk evident. Daarnaast helpen we jou graag bij het bedenken van een goede strategie en de verspreiding van je video tijdens, maar ook na het livestreamen van een event.

Zo denken we indien nodig, graag eerst met jou mee over het format van jouw evenement in Gent of ergens anders. Wat het meest interessant is voor de kijker en hoe je jouw boodschap overbrengt.

We nemen alle informatie op en zorgen voor een goed overzichtelijke planning zodat het event helemaal op punt staat om live te gaan.

Multicam Case: Pelckmans

Door de aanhoudende coronacrisis kon uitgeverij Pelckmans hun jaarlijkse infosessies niet organiseren, althans fysiek. Het bedrijf ontwikkelt sinds jaar en dag kwalitatieve lesmethodes voor het onderwijs. Volgend schooljaar volgt er een onderwijshervorming waar Pelckmans de leerkrachten echt wil gaan ondersteunen met dit keer nieuw lesmateriaal voor de tweede graad. Leerkrachten leggen graag hun oor te luisteren tijdens deze voorstellingen om dan later eventueel aan de slag te gaan met het boek in hun eigen lessen. In normale omstandigheden volgen de leerkrachten het event fysiek, maar deze keer online!

Custom graphics en emotie in je livestream

We combineren dan ook graag onze video skills met jouw livestream! Zo kunnen we jouw event in de juiste huisstijl steken via custom graphics. We kunnen gebruik maken van animaties, green key, wat je maar wil!

Lees er meer over in ons artikel: Livestream jouw event

Maar waar we ons echt op onderscheiden is dat we steeds emotie in jouw video willen leggen. Geen nood: we gaan jou zeker niet geforceerd laten lachen of huilen voor de camera.

We bedoelen vooral emotie bij je kijkers. Iemand die iets voelt bij een video, voelt zich sowieso meer aangesproken en onthoudt de boodschap ook veel beter. 

 

 

Klaar om live te gaan in Gent?

Met onze bedrijfsfilms voor tal van sectoren weten we hoe we een boodschap kunnen overbrengen. Wij van Het Bataljon doen dit ook graag live met jou in de buurt van Gent.

 

Wil je ons wat beter leren kennen? Heb je iets in het vooruitzicht? We komen als productiehuis in Gent graag in contact met jouw bedrijf of organisatie. Contacteer ons