Services

Hoe wij werken om jouw merk gekend, geliefd en geloofwaardig te maken.

Hoe we onze video- en jouw strategie bundelen.

Videostrategie

Dat klinkt misschien abstract, maar dat is het helemaal niet. Tijdens de kick-off meeting willen we te weten komen wat je doelen en dromen zijn en waar je brand voor staat. Streef je naar een sterker imago, meer leads of wil je die net beter converteren? We maken hiermee creatieve en een volledig strategisch plan om jouw doelen te behalen. 

Wil je graag al zelf van start gaan met jouw  videostrategie?

Download dan hier onze Video Strategy Tool.

Meer over videostrategie
Videostrategie
Een video wordt 3 keer gemaakt: Aan de schrijftafel, Tijdens de draaidagen, en in de montagecel.

Videoproductie

Tijd om het plan uit te voeren. Het script wordt vervolledigd en een storyboard uitgewerkt. We stellen in samenspraak de geschikte cast & crew samen. Locaties worden vastgelegd, props gezocht, draailocaties bezocht…. And ready to shoot! Tijdens de draaidagen komt alles tot leven en geven we vorm aan de film. De cast & crew zorgen ervoor dat alles perfect in beeld komt. 

 

Meer over videoproductie
Videoproductie

Benieuwd hoe onze klanten hun draaidag ervaren?

 

Hoe we vanuit de videostrategie overgaan naar resultaten.

Videoverspreiding

Onze digitale strateeg kan niet wachten om jouw campagnes naar de stratosfeer te brengen. De content die we hebben uitgewerkt gaan we activeren en optimaliseren. Wij meten zodat jij kan weten. Op die manier sturen we bij waar nodig.  Het belangrijkste om te weten is dat je in deze fase zal voelen hoe uw publiek reageert, in interactie gaat met de video’s en uw brand beter zal leren kennen. En zo bouwen we aan het imago en het groeiverhaal van uw bedrijf.

Meer over videoverspreiding
Videoverspreiding

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Laat ons samen een nieuw project starten.

Contacteer ons