Reclamespot laten maken in Oostende?

Ben jij op zoek naar een reclamespot voor jouw bedrijf in regio Oostende? Als productiehuis helpen wij jou met een duidelijke missie: jouw publiek raken met een uniek verhaal, inspireren met beelden en verbinden door emotie.

We doen dit door jouw organisatie te ondersteunen met impactvolle en creatieve reclamespots, een doordachte strategie en verspreiding op maat. Wij staan niet enkel in voor het maken van de reclamespot, maar ook voor de verspreiding daarvan: van lokaal in Oostende, tot heel Vlaanderen of wereldwijd.

Jouw partner voor een reclamespot in de buurt van Oostende.

Hoe doen we dit? Door jou te helpen in een compleet trajact naar een creatieve video toe, dat betekent dus ook een uitgekiende videostrategie en videoverspreiding op maat. Bij ons productiehuis kan je niet alleen terecht voor het louter je videoproductie, maar ook voor de verspreiding ervan. Wij zorgen ervoor dat de reclamespot die je laat maken in Oostende over heel de wereld kan worden gezien (als je dat wil 😉 ).

Laten we beginnen bij de start! Welk uniek verhaal heeft je merk? Wat ademt en straalt je merk uit? En hoe kunnen we jouw klanten op een inspirerende manier bereiken? We beantwoorden samen met jou de strategische vragen en maken een videocampagne op maat. 

productiehuis
De filmcrew van Het Bataljon in actie op de set.

Wil je meer weten hoe wij een reclamespot maken? Klik hier om onze services te ontdekken

We geloven dat elk bedrijf een uniek verhaal heeft en de kijker emotioneel kan benaderen door een reclamespot te laten maken. Mensen gaan over tot actie omwille van emotionele redenen en rechtvaardigen hun keuzes pas later met logica. Wij gaan, als productiehuis,  op zoek naar dié juiste emotionele trigger om van jouw video een succes te maken! 

Een voorsmaakje van onze reclamespots in regio Oostende?

alles is emotie boek

Download ons gratis Ebook: Alles is emotie.

In ons Ebook leggen we haarfijn uit welke principes van emotie we in reclamespots toepassen, welke resultaten we daarmee behalen en voor welke klanten we dat reeds hebben toegepast, al dan niet in Oostende. We werken natuurlijk op meerdere plaatsen in Vlaanderen. 😉

Bekijk hier enkele voorbeelden van ons werk:

Reclamespot voor Colruyt – Collect & Go

Colruyt was op zoek naar een frisse manier om de werking van Collect & Go uit te leggen in een commercial en schakelde Het Bataljon in.

Mood commercial voor Duco Ventilation & Sun Control

Duco Ventilation & Sun Control wou een moodfilm maken om het waarom en de waarden van het bedrijf op een originele manier te presenteren.

Reclamespot voor Roov – app voor financiële planning

Voor Roov maakten we een reeks korte commercials die telkens een andere troef van de applicatie uitvergroten op een toffe en herkenbare manier.

Een reclamespot laten maken voor jouw bedrijf of organisatie in Oostende?

Heb je een idee voor een eenmalige reclamespot of een reeks van meerdere commercials? Wij luisteren graag naar jouw plannen om de regie letterlijk en figuurlijk mee in handen te nemen.

draaidag Duco
Draaidag bij de firma Duco Ventilation & Sun Control in West-Vlaanderen.

Wij hebben reeds ervaring met reclamespots maken voor tal van sectoren. Van bouw tot retail, digital, non-profit, cultuur en nog vele andere branches. Bekijk gerust enkele van onze realisaties en laat je alvast inspireren en raken, want dat is de bedoeling. 

Wil je ons productiehuis graag beter leren kennen of heb je een videoproject in het vooruitzicht? We komen graag eens langs regio Oostende om kennis te maken met jouw bedrijf of organisatie. Of je kan ons gerust ook zelf komen bezoeken in ons hoofdkantoor voor een eerste afspraak.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.