VLAM

Voedsel verbindt boer & burger

de uitdaging.

Meer aandacht voor al het lekkers van Vlaamse bodem

 

Wie houdt er niet van een stukje vers hoevevlees, een lekker zoete aardbei en alle andere heerlijke producten van Vlaamse bodem? Wij zijn het alvast eens met onze klant VLAM die samen met het departement Landbouw en Visserij en Vlaams minister van Landbouw en Voeding Hilde Crevits de boeren en de Vlaamse bevolking dichter bij elkaar brengen. Dit doen ze door de keuze voor lokaal voedsel te promoten in het project “Voedsel Verbindt Boer en Burger”. Om dit project te lanceren hadden ze nood aan enkele video’s om de verschillende werven binnen het project duidelijk te maken. 

de oplossing.

Wij mochten bij verschillende partners langsgaan om hun ervaringen met lokale landbouw en productie op te nemen. Elke video centreert om een bepaalde werf van het project. Zo maakten we 5 video’s met als thema: 

  1. Lekker van bij ons
  2. Vlaamse producten vind je bij de boer om de hoek 
  3. Een lekker product herken je aan zijn Vlaams Vakmanschap
  4. Lokale handelaars en supermarkten zetten Vlaamse producten voorop
  5. De horeca zet Vlaamse producten op de kaart
het resultaat.

5 heerlijk lokale video’s die de landbouwer, producent en gebruiker van producten van eigen bodem in de kijker zetten. We denken watertandend terug aan de opnames op deze smakelijke locaties. In elke video zien we hoe de sprekers vol passie praten over producten waar we als Vlaming terecht trots op mogen zijn. 

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Let’s talk!