Rubio Monocoat

Applicatievideo’s met een verhaal.

over het project.

een frisse look

 

Rubio Monocoat wilde een frisse nieuwe look, zowel voor een strandcabine- en bar als voor hun applicatievideo’s. We werkten een videoreeks uit die hoge kwaliteit en partnership uitstralen.

applicatievideo's.

Saaie, droge applicatievideo’s, daar doen we niet aan mee. De acteur, dat moet iemand zijn die het product door en door kent. Een specialist, iemand die het product mee gemaakt heeft. Zoals iemand van Rubio zelf. In onze zoektocht naar een sexy oppervlak om de Woodcream zijn werking op te laten zien kwamen we terecht op het strand in Koksijde met een strandcabine en een bar.

bereik.

Een applicatievideo komt nooit alleen. Rubio Monocoat opereert wereldwijd met haar producten, dus wat met de verstaanbaarheid in het buitenland? Slimme content maken was ons antwoord. Geen gesproken taal, maar met title motions die we op ieder moment naar elke taal kunnen toveren zodat ze in Spanje ook mee zijn wat er hier op het strand in Koksijde is gebeurd. 

clean & care.

Eind 2021 mochten we met de Rubio producten ook binnen aan de slag. We maakten meer applicatievideo’s in dezelfde reeks om de werking van de clean&care producten aan te tonen.

behind the scenes.

Crew

Showrunner: Antje Overmeire

Regisseur: Mathieu Stevens

Producer: Jonas Dick

Director of Photography: Fabrice Parent

Make-up: Shari Parmentier

Opname-assistent: Lisa Dhooghe

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Let’s talk!