Provincie Oost-Vlaanderen

Altijd in ontwikkeling, altijd een warm nest.

De uitdaging

Provincie Oost-Vlaanderen vroeg ons om hun nieuwe corporate film te maken.  Met de video willen ze Oost-Vlaanderen en al het moois dat de provincie te bieden heeft eens extra in de kijker zetten. Daarnaast willen ze ook benadrukken aan de hand van de video dat Provincie Oost-Vlaanderen alles op alles zet om de inwoners diensten te kunnen aanbieden die ze verdienen. De belangrijkste boodschap die zeker moet overkomen is dat provincie Oost-Vlaanderen een fijne, rustige, warme, en veilige thuis is die steeds streeft naar verbetering voor zijn inwoners. Aangezien we met ons video agency gevestigd zijn in het hartje van Oost-Vlaanderen en onze liefde voor Gent groot is, waren we heel enthousiast om de handen in elkaar te slaan met Provincie Oost-Vlaanderen en waren we meer dan bereid om er iets zeer bijzonders van te maken. 

De video
De oplossing

Samen kwamen we tot een corporate film die toont hoe de sfeer van het leven is in het prachtige Oost-Vlaanderen. Het werd een oprechte en dynamische video die warmte, gezelligheid en progressiviteit uitstraalt.

Het resultaat

De gang van het alledaagse leven in de provincie wordt in de corporate film getoond door in het leven te duiken van verschillende generaties: een mama met een kindje, een student, een oudere dame met een hondje, en een alleenstaande, zelfstandige man. Je krijgt te zien hoe ze één voor één, op hun eigen manier, graag in Oost-Vlaanderen zijn. De provincie biedt hen kansen en mogelijkheden, zowel op educatief vlak, werkvlak, sociaal vlak en cultureel vlak. Het was belangrijk om die verschillende takken duidelijk in beeld te brengen. Dit toonden we door bijvoorbeeld de student een gebouw van UGent te laten binnenwandelen. Verder werd dit aangevuld met een beeld waarop een onderonsje tussen vrienden in een charmant Gents Café te zien is, en door een shot van een oudere vrouw die het archief van Gent bezoekt, onder andere. De beelden waarin de zonsopgang te zien is, en de shots waarin de mooie natuur in Oost-Vlaanderen tot zijn recht komt, stralen daarnaast uit dat er ook ruimte is voor rust en genot in de provincie. In zijn geheel toont de corporate film aan dat de inwoners van de Provincie Oost-Vlaanderen zich meer dan thuis voelen. Ze zijn er gelukkig en ze worden graag gezien.

Varianten
Stills

___

Director: Mathieu Stevens

Director of Photography: Fabrice Parent

Focus Puller: Michiel Lateur

Drone: Aeroplay Films

Crew

Producer: Jonas Dick

1st Production Assistant: Antje Overmeire

2nd Production Assistant: Ellen De Waele

___

Post Production: Frederik Vandewalle

Colorgrading: Florian Keirse

Sound Design: Iann Castelein 

Voice-over: Lynn Van Royen

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Let’s talk!