Pelckmans

Boek een warme Kerst

De uitdaging

Boek een warme Kerst. Met deze spreuk moedigt Pelckmans je aan om dit eindejaar een speciaal cadeau te geven aan de mensen die je graag ziet. Voor iedereen hebben ze een gepast boek in de rekken liggen. Dit wilden ze duidelijk maken in een warme, emotionele en vooral Kerstige commercial. Om de aandacht van potentiële boeken-gevers te pakken te kunnen krijgen trokken ze naar Kinepolis, waar deze spot tijdens de maand december in al hun cinemazalen getoond zal worden. Wij mochten al vroeg onze kerstboom opzetten en onze warme wintersloefkes aantrekken om deze gezellige spot op te nemen.

De video
De oplossing

Een video die zoveel sfeer uitstraalt dat je spontaan naar je dekentje en een warme chocomelk grijpt. We gingen voor een warme video met herkenbare elementen voor elke Christmas-lover. De combinatie van een voice-over met een knipoog en sprekende beelden zorgt voor een fijne wisselwerking tussen wat je hoort en wat je ziet. Met de bekende koppen van enkele van de auteurs waarmee Pelckmans samenwerkt trekken we de aandacht van lezers van elk formaat. Zo kan je in de video Willy Sommers, Geena Lisa, Bart De Wever en andere bekende schrijvers de revue zien passeren. Baby, it’s cold outside… dus snel naar de cinema om op te warmen en gecharmeerd te worden door deze commercial.

 

Naast de cinema-commercial kan je de video’s ook online tegenkomen op de kanalen van Pelckmans. Daarvoor maakten we de spot ook op in verschillende formaten en hapklare snippets.

Stills

___

Regisseur: Dieter Decostere

Director of Photography:  Fabrice Parent

Producer: Jonas Dick

Setopnameleider: Antje Overmeire

Crew

Gaffer: Tim Vanroose

Focus Puller: Jesper Rey

Edit by: Cedric Van der Kelen

Sound Mix: Iann Castelein

___

Script & Copy: Mathieu Stevens 

Make-up: Shari Parmentier & Audrey Deswert

Color Grading: Joachim Vansteelant

Voice-Over: Geena Peeters

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Let’s talk!