Kadonation

Een groepscadeau geven was nog nooit zo eenvoudig.

de missie.

Vlaanderen en Wallonië in één klap

 

Kadonation was in 2020 in Vlaanderen al een tijdje aanwezig, maar het Waalse publiek was nog niet vertrouwd met deze gebruiksvriendelijke tool. Dynamische, heldere en opgewekte video’s doen op korte en krachtige wijze de situatie en de bijhorende oplossing uit de doeken. Terwijl we toch bezig waren, namen we meteen ook Nederlandstalige versies op. Slimme contentplanning: Check!

radiospot.

Aangezien het Waalse publiek nog niet vertrouwd is met Kadonation werd er gekozen voor een tv- en online campagne. Via speelse explainer video’ en een radiospot s op RTL wouden we de kijker en luisteraar warm maken om Kadonation te leren kennen en overtuigd te raken om het zelf te proberen.

behind the scenes.

De oplossing was niet meteen vanzelfsprekend. Net voor het starten van de opnames, moesten we het geweer van schouder veranderen door het corona-virus. Maar we zijn niet snel uit ons lood te slaan. We gooiden het script om en namen alle voorzorgsmaatregelen om een veilige set en commercial te maken die perfect aansloten bij de noden en uitdagingen van de tijdsgeest.

___

Directed by: Mathieu Stevens

Producer: Maaike Van de Vijver

Director of Photography: Bert Degraeve

2nd Asisstant Camera: Pieter Claessens

Setdressing: Ethel Kelderman

Crew

Make-Up: Katrijn Verhoye

Styling: Jan Dendievel

Sound on set: Vincent Struelens

Edit by: Cedric Van Der Kelen

Sound & Music: Iann Castelein

___

Color Grading: Joachim Vansteelant

Setphotography: Sofie Gheysens

Behind The Scenes: Fabrice Parent, Liesbeth Claus, Zoë Bouckaert

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Let’s talk!