Arteveldehogeschool

Het academiejaar start opnieuw met Blended Learning.

De uitdaging

Vorig academiejaar stuurde het coronavirus de Gentse studenten vanuit hun koten, cafés en campussen allen huiswaarts. Groepswerken, praktijklessen of hoorcolleges werden abrupt vervangen door online lessen, skype-examens en vele vele taken. Resultaat: chaos, onduidelijkheden en vele overdonderde studenten.

Maar goed, genoeg geëxperimenteerd met de nieuwe stand van zaken, want Arteveldehogeschool start dit academiejaar met een veilige en vooral duidelijk uitgewerkte aanpak door het introduceren van blended learning. Een systeem dat inzet op online lessen, zelfstandig werk en fysieke hoorcolleges in kleine groepen. De uitdaging is nu enkel nog dit nieuwe systeem van werken naar de student te communiceren.

De video
De oplossing

Daarom koos ons productiehuis ervoor om een korte maar bondige animatiefilm te maken, die de student in mum van tijd wegwijs maakt in de volledig nieuwe aanpak van Artevelde hogeschool. Deze animatievideo geeft de student al de nodige informatie om met een gerust gevoel zijn studentenleven weer aan te vatten.

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Let’s talk!