Employer branding video

Hoe wij jouw bedrijf helpen om nieuw talent aan te trekken.

HR-video

Wat heb je potentiële kandidaten écht te bieden? Welk verhaal wil je als bedrijf uitdragen naar nieuwe medewerkers toe? En hoe wil je ze finaal overtuigen om hun carrière bij jou verder te zetten? Dit alles ballen we samen in een geslaagde HR-video die impact maakt.

Bedrijfsvideo

Met een geslaagde bedrijfsvideo kan je ook de brug maken naar recruitment. Geef een smoel aan je merk en je overtuigt potentiële kandidaten veel sneller om voor jou te kiezen en niet voor de anonieme concurrent.

Videovacature

Geschreven vacatures volstaan niet meer om je te onderscheiden van de rest. Om kandidaten een diepere eerste indruk te geven van de job, kan je de vacature aanvullen met een video. Toon hoe een werkdag eruit ziet, maak een wandeling door het pand en toon de werkplek.

Hoe zorgen we ervoor dat je gezien wordt door kandidaten?

HR-videostrategie

Het strategisch traject begint met de kick-off meeting. Hierin willen we te weten komen wat jouw troeven als werkgever zijn. Waarom werken mensen écht bij jou en lopen ze niet naar concullega’s? Waar wil jij als bedrijf voor staan en sluit dat aan bij waar je nu voor staat? Dit zijn de cruciale vragen voor we naar het creatieve concept over kunnen gaan.

Meteen kennismaken met ons?
HR-videostrategie
Tijd om het strategisch plan in een concrete HR-video om te zetten

HR-videoproductie

Eens we weten wat we willen vertellen, gieten we alles in een script en stellen we de geschikte cast samen voor de draaidag. Wie gaat wat vertellen en waar? Ons team zorgt ervoor dat het beoogde employer branding verhaal perfect in beeld komt.

 

Meer over videoproductie
HR-videoproductie

Benieuwd naar een employer branding video van ons?

Wie kan er beter over een werkomgeving vertellen dan je eigen medewerkers? Met testimonial video’s laten we het team achter het bedrijf aan het woord om te vertellen wat zij de leukste aspecten van hun job vinden.

HR-video voor jouw bedrijf? Contacteer ons
Hoe we jouw videocampagne tot bij de juiste kandidaten brengen

HR-videomarketing

Met de hulp van onze digitale strateeg brengen we jouw kersverse employer branding video tot bij de juiste profielen. We selecteren de juiste kanalen en zorgen voor een creatieve videocampagne om het bereik bij de doelgroep te maximaliseren. Wij meten, volgen op en sturen bij wanneer nodig.  De belangrijkste KPI? Dat je finaal meer en relevantere sollicitanten over de vloer krijgt.

Meer over videoverspreiding
HR-videomarketing

Ontdek een aantal inspirerende voorbeelden

 

Jouw openstaande vacatures opvullen dankzij een geslaagde videocampagne?

Laat ons samen een nieuw project starten.

Contacteer ons