By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Social media video
laten maken

Ben jij op zoek naar een videocampagne voor de social media van jouw bedrijf of organisatie? Bij het Bataljon zit je goed om een social media video te laten maken: zowel één video als een volledige reeks. Daarnaast zorgen wij ook voor het belangrijkste: een doeltreffend plan om je video ook te verspreiden op Facebook, Instagram, YouTube en andere relevante kanalen.

Hoe maken wij social media video's?

Bij al onze videoproducties hebben we een belangrijk doel voor ogen: we willen een film die blijft hangen bij je doelpubliek. Bij een social media video laten maken is het belangrijk dat mensen stoppen met scrollen om de video te bekijken, en daarna ook echt overtuigd of geraakt worden door de beelden. Daarvoor gebruiken we de kracht van emotie en psychologie in video

Je wil dat je kijkers even stoppen met scrollen en effectief ook iets voelen bij het bekijken van een social media video.

Welke social platformen inzetten?

Voor we aan het scenariseren en filmen gaan, is het belangrijk dat we de videostrategie op punt zetten. Een belangrijke vraag is dan op welke platformen we de video gaan inzetten: Facebook? Twitter? Instagram? YouTube, LinkedIn of nog andere?

  • De keuze zal afhangen van waar je doelgroep te vinden is, heel vaak zal er in de praktijk een mix van een aantal kanalen worden gebruikt.
  • De kanalen zijn ook bepalend voor de vorm van je videoproject (op Facebook en Instagram gedragen mensen zich anders dan op YouTube).

We hakken de strategische knopen samen door en maken een social videocampagne op maat.

Echte acteurs, animatie of nog iets anders? Bekijk onze realisaties

Wanneer de strategie op punt staat, gaan we over tot het creatief concept. En eigenlijk is daarbij (bijna) alles mogelijk.

Wil je een video met acteurs? Of liever je eigen team voor de camera halen? Of is een animatievideo misschien meer geschikt? Wij hebben het allemaal al eens gerealiseerd. Ontdek hier enkele projecten:


Een voorsmaakje van onze VIDEO's?

Bekijk ons portfolio aan bedrijfsfilms:

Ook benieuwd naar de rest van ons portfolio?

TAKE ME TO CASES

Onze visie op social media video: emotie maximaal inzetten

Wij geloven dat doeltreffende videomarketing erin bestaat om de kijker emotioneel te binden aan een video.

Of het nu gaat over een product of dienst kopen, het steunen van een organisatie of nog iets anders: je ziet heel vaak dat mensen beslissen op basis van hun gevoel. Pas later rechtvaardigen ze hun gemaakte keuzes met logische argumenten.

Wij gaan daarom op zoek naar de juiste emotionele trigger om van jouw social media video een succes te maken!

Een social media video laten maken voor jouw bedrijf of organisatie?

Heb je een idee voor een eenmalige social media video of een reeks van meerdere filmpjes? Wij luisteren graag naar jouw plannen om de regie letterlijk en figuurlijk mee in handen te nemen.

We’ve been around. Van bouw tot retail, digital, non-profit, cultuur en nog veel anderen, we hebben al veel sectoren gezien en al veel inspiratie opgedaan.

Wil je ons productiehuis graag beter leren kennen of heb je een videoproject in het vooruitzicht? We komen graag eens langs om kennis te maken met jouw bedrijf of organisatie. Of je kan ons gerust ook zelf komen bezoeken in ons hoofdkantoor in Gent voor een eerste afspraak.

Benieuwd om te ontdekken hoe Het Bataljon jouw bedrijf of organisatie kan helpen? Let’s talk!