By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Backstage op een coronavrije set!

Monday, May 25, 2020

Onze eerste draaidag in coronatijden zit er intussen al op! Die verliep helemaal anders dan we gewoon zijn, maar daarom niet minder leuk. Zoals een levensechte mister proper -weliswaar verminderd met het gespierde lichaam- gingen we aan de slag om alles op set en daarrond volledig coronaproof te maken. Niks bleef gespaard, zelfs de decoratieve planten ondergingen een reinigingskuur. 

Onze vrolijke gezichtjes verborgen we dan weer de hele dag lang achter een mondmasker. Het was nu aan onze ogen om te spreken. Sommigen gingen dan weer creatief aan de slag en versierden hun mondmasker met een smiley, die ons misschien eerder bang maakte dan blij. Ook tijdens het middageten konden we ons volledig laten gaan. Look of niet, niemand zou het weten. En van de etensrestjes tussen de tanden bleven we gelukkig ook gespaard. Hoe vermoeiend een mondmasker soms kan zijn, we mogen niet vergeten dat er weldegelijk ook een aantal voordelen aan verbonden zijn. 

Het was niet alleen aanpassen op set, ook het scenario onderging een heuse metamorfose in lijn met de coronamaatregelen. Acteurs lieten we voornamelijk alleen aan het woord en als het echt niet anders kon dan werd er rekening gehouden met een veilige perimeter van anderhalve meter. 

Een draaidag met coronamaatregelen is maf en een realitycheck van hoe hard we ons handelen moeten aanpassen om iedereen zijn veiligheid te garanderen. Maar we hebben bewezen dat het kan!

Met dank aan onze creatieve hersencellen en de medewerking van iedereen op set, slaagden we erin om de reclamespot voor Kadonation tot een schitterend einde te brengen! We staan dan ook te popelen om het resultaat met jullie te delen! Hou om die reden de pagina’s van Kadonation goed in de gaten en natuurlijk ook die van ons! 

Corona krijgt ons niet klein!