By clicking “Accept”, you agree to the failure of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

EP 02 - Food & Beverages met Laurens D'Hoore & Wim Ballieu

December 4, 2023
79 min

Description

Ballekes en Bier, wat wil een mens nu nog meer?

Stap binnen in het ondernemersavontuur met Aflevering 2 van De Alles Komt Snor Show! Ontspan en luister naar boeiende gesprekken met Laurens D'hoore, de founder van Thrive en Wim Ballieu, de creatieve geest achter Balls 'n Glory.

"Mijn grootste angst is om naarmate ouder te worden, je naïeviteit in ondernemen te verliezen. Gewoon impulsief doen, wat goed voelt, wat jij denkt dat gaat werken, gewoon doen. Dat is de kracht die maakt dat het lukt," aldus Wim.

In dit levendige gesprek delen Wim en Laurens hun inzichten, zoals het belang van eenvoudige basics. "De basics van mensen laten proeven, mensen laten beleven, dat blijft een voordeel van de sector. Eentje die uitgespeeld moet worden. Soms moeten we teruggaan naar die basics die we soms vergeten. Niet alles draait om sales funnels, maar ook om het klantenperspectief: wat vind ik nu leuke restaurants en hoe ben ik daarmee in contact gekomen?"

Laat je inspireren door Laurens en Wim hun ondernemersfilosofieën en ontdek waarom De Alles Komt Snor Show dé plek is voor authentieke ondernemersverhalen. Luister nu en laat je meeslepen door de kracht van impulsief en doelgericht ondernemen. #OndernemersPodcast #FoodAndBeverage #AllesKomtSnorShow

Beluister de aflevering op Spotify