videoproductie

Een videoproductie wordt 3 keer opnieuw gemaakt: Aan de schrijftafel, tijdens de draaidagen, en in de montagecel.

preproductie.

First things first. Zijn alle doelen duidelijk en kunnen we afkloppen op een creatief concept? Dan kunnen we starten met de preproductie. In deze fase werken we gestroomlijnd naar de draaidag toe. Het script wordt vervolledigd en een storyboard uitgewerkt. We stellen in samenspraak de geschikte cast & crew samen. Locaties worden vastgelegd, props gezocht, … Kortom: veel te doen.

Alle afspraken, contactgegevens, technische details, en draaiplanning worden gebundeld in een roadmap. In een allerlaatste fase doen we een preproductie meeting met alle betrokken partijen. De allerlaatste briefing vooraleer we van start gaan.

preproductie.

productie.

Een goede voorbereiding met duidelijke afspraken zijn dus de key voor een vlotte productie. Deze dagen zijn beslissend in het proces naar waardevolle content en moet daarom zo efficiënt mogelijk worden aangevat. Op de draaidagen komt het creatief proces tot leven. Acteurs of medewerkers geven vorm aan het script en de crew zorgt ervoor dat alles perfect op beeld komt. Deze dagen zijn spannend en druk, maar een fantastische belevenis.

EEN BLIK ACHTER DE SCHERMEN?
productie.

postproductie.

Met de montage starten we de laatste fase van het proces waarin alles samenkomt. We selecteren alle beelden en maken er een dynamisch geheel van. Muziek wordt gekozen en de grafische huisstijl wordt toegepast. Bij goedkeuring van een eerste ruwe versie werken we alles af met sound-effects en kleurcorrectie. Dit zal de productie naar een hoger niveau tillen. Lees er hier alles over. 

Ondertiteling en transcriptie worden nog toegevoegd tot we een finaal product hebben. Daarna zijn we klaar om (online) te verspreiden.

postproductie.

videoverspreiding.

Met je afgewerkte video kunnen we overgaan naar de laatste stap: verspreiding. Vertrekkende vanuit de strategie die werd opgemaakt kunnen wij – of je huidige digitale marketing partner – beginnen aan het echte werk. Resultaten halen.

Meer weten?

MEER OVER VIDEOVERSPREIDING
videoverspreiding.

Klaar om jouw verhaal naar video te vertalen?

Let’s talk!

Contacteer ons