Over ons

Een gepassioneerd team

Onze filmfilosofie

Hoofd en hart samenbrengen.

Een impactvolle video roept verlangens op bij je publiek en creëert het bedrijfsimago dat je beoogt. Wij vertalen jouw verhaal in een visuele creatie via ons explain – engage – entertain model. Vanuit een oprechte passie begeleiden wij jou doorheen het volledige proces van videostrategie en -productie tot verspreiding. We overtuigen jouw doelpubliek van de waarde van je bedrijf. 

We hebben hiervoor 5 ingrediënten: 

Hoofd en hart samenbrengen.

1. A Lean & Mean Team

Elke dag staat een stevig team enthousiastelingen paraat om te luisteren naar jouw wensen. Wij zetten alles in werk om het volledige proces voor jou zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken.. Goede communicatie, flexibiliteit en een aangename sfeer zijn voor ons de bouwstenen voor een langetermijn relatie.

1. A Lean & Mean Team

2. Businesswaarde creëren

Wij maken meer dan enkel een video. Wij bouwen mee aan jouw merk!  We onderzoeken samen uw merkidentiteit en publiek en maak een strategisch plan om hen te bereiken.

Videostrategie
2. Businesswaarde creëren

3. Emotie om kracht bij te zetten

Bij ons staat emotie centraal, omdat wij geloven dat emotie je publiek dichterbij brengt en hierdoor de betrokkenheid vergroot. Samen gaan we op zoek naar de juiste snaar om het jouw  publiek te bereiken.

Emotie
3. Emotie om kracht bij te zetten

4. Cinematografie & Storytelling

Videomarketing werkt. Dat weten we.  Maar we gaan we niet zomaar aan de slag.  Vanaf het ontwikkelen van het scenario tot de captatie en montage van de video’s primeert duurzaamheid met oog voor licht, beeldvoering en de regels van de kunst.

4. Cinematografie & Storytelling

5. Emotie prikkelt, data bewijst

Social media is niet meer weg te denken uit onze hedendaagse maatschappij. Consistente videoverspreiding is dan ook cruciaal. Wij helpen je met het optimaal distribueren van video via tal van online kanalen. Let’s connect!

Videoverspreiding
5. Emotie prikkelt, data bewijst

Onze Partners

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Laat ons samen een nieuw project starten.

Contacteer ons