Over ons

Een gepassioneerd team

Onze filmfilosofie

Hoofd en hart samenbrengen.

Een impactvolle video roept verlangens op bij je publiek en creëert het bedrijfsimago dat je beoogt. Wij vertalen jouw verhaal in een visuele creatie die zal engageren, inspireren en entertainen. Vanuit een oprechte passie begeleiden wij jou doorheen het volledige proces van videostrategie en -productie tot verspreiding. We overtuigen jouw doelpubliek van de waarde van je bedrijf. 

Het Bataljon is de videopartner waarop je kan rekenen.

We hebben hiervoor 5 ingrediënten: 

Hoofd en hart samenbrengen.

1. Onze klant op de eerste plaats

Elke dag staat een stevig team enthousiastelingen paraat om te luisteren naar jouw wensen. Wij zetten alles in werk om het volledige proces voor jou zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken.. Goede communicatie en een aangename sfeer zijn voor ons de bouwstenen voor een langetermijn relatie.

1. Onze klant op de eerste plaats

2. Een sterke boodschap voor de juiste doelgroep

Om een geschikte boodschap te kunnen formuleren die jouw bedrijf op een sterke manier positioneert, leren wij je graag kennen!  We onderzoeken samen uw merkidentiteit en publiek om hen te bereiken.

Videostrategie
2. Een sterke boodschap voor de juiste doelgroep

3. Emotie om kracht bij te zetten

Bij ons staat emotie centraal, omdat wij geloven dat emotie je publiek dichterbij brengt en hierdoor de betrokkenheid vergroot. Samen gaan we op zoek naar de juiste snaar om het jouw  publiek te bereiken.

Emotie
3. Emotie om kracht bij te zetten

4. Tijdloze video

Videomarketing werkt. Dat weten we.  Maar we gaan we niet zomaar aan de slag.  Vanaf het ontwikkelen van het scenario tot de captatie en montage van de video’s primeert duurzaamheid met oog voor licht, beeldvoering en de regels van de kunst.

4. Tijdloze video

5. Emotie prikkelt, data bewijst

Social media is niet meer weg te denken uit onze hedendaagse maatschappij. Consistente videoverspreiding is dan ook cruciaal. Wij helpen je met het optimaal distribueren van video via tal van online kanalen. Let’s connect!

Videoverspreiding
5. Emotie prikkelt, data bewijst

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Laat ons samen een nieuw project starten.

Contacteer ons