Vacature audiovisueel multitalent

Vacature audiovisueel multitalent
06 Dec 2021 in Employer branding, Nieuws

Ben jij iemand die na het verslinden van honderden films besloten heeft om vanaf nu permanent met een camera op de schouder rond te lopen?! En wanneer je dan je hele voorraad aan data hebt opgedraaid, wil je je dan volledig verdiepen in het overbrengen van de juiste emotie in het nabewerken van de beelden? Hou je ervan om frame per frame te bouwen aan een meeslepend verhaal in montage? Wel dan hoef je maar één ding te doen. Solliciteren en de rest van uw leven bij ons blijven. Of toch een deeltje ervan. 🙂

 OVER ONS

Wij zijn Het Bataljon, een Gents productiehuis en dat gebeten en gepassioneerd is door film en verhalen. We staan bekend als een klein team met grote goesting.

Video is volgens ons de beste methode om een goed idee om te zetten in een sterk gevoel. Of het nu een corporate, social video, commercial, non-profit, videoclip of fictie-project is, wij ontwerpen visuele verhalen die inspireren, engageren en entertainen.

Bij het Bataljon werken we volgens de regels van de kunst naar een high-end product. Met oog voor cinematografie en liefde voor het vak.  Via creativiteit, strategie en een unieke visie willen we lange termijn samenwerkingen met onze partners aangaan.

Om ons team nog sterker te maken, zijn wij op zoek naar een audiovisueel multitalent. Heb jij de nodige camera en montage-skills? denk je graag creatief mee met een team? Dan ben jij misschien wel dé persoon die wij zoeken.

JE TAKENPAKKET

Aan uitdaging en afwisseling geen gebrek. Want een multi-talent verdient een multi-gevarieerd takenpakket.

 • Wij sturen jou er  graag op uit gewapend met camera en script.. Je hebt een goed oog, kan mooie kaders maken en weet hoe je licht kan plaatsen in verschillende situaties. Soms doe je dit in team, maar soms ook alleen. In dat geval weet je hoe je de mensen voor je lens kan regisseren en warm kan maken voor een interview. 
 • Je kan monteren en weet hoe je alle beelden bewerkt. Dankzij je storytelling skills weet je hoe je een sterk verhaal visueel kan opbouwen. Je zet je technische vaardigheden in om de gemaakte beelden volledig tot hun recht te doen komen. 
 • Leg je graag een creatief ei om het daarna uit te broeden? Ideaal! Wij kunnen steeds op jouw beroep doen om te helpen bij pitches en nieuwe projecten. Brainstormen is jouw ding, uit de honderden post-it ideetjes vis jij het unieke concept eruit. 

DE BELANGRIJKSTE COMPETENTIES

 • Je hebt ervaring als cameraman- of vrouw. Je weet hoe je je technische kennis van licht en materiaal kan inzetten om een verhaal zo goed mogelijk over te brengen. Je bent creatief en je hebt geen schrik om even te improviseren wanneer dat nodig is. Je weet hoe je een mooi kader kan maken en kan inkleden. 
 • Je kan werken met verschillende Adobe-pakketten.
 • Je hebt basiskennis van color grading en kent je weg in Davinci Resolve of hebt veel zin om erover bij te leren.
 • Je hebt een basiskennis van After-Effects. en hebt knowhow van motion design. 

Met deze vaardigheden scoor je extra punten: 

 • Je kan werken met Blendr (Indien niet, geldt dit fijne rijmpje: animeren, dat wil jij wel leren!)

EN DAARNAAST BEN JE OOK…

 • …een echte teamplayer. Een leuke sfeer op kantoor is voor ons een must. Je werkt gemakkelijk samen met andere mensen en denkt na over hoe wij elkaar verder kunnen versterken. 
 • leergierig. Wat je niet kan, dat leer je wel even bij. Google en Youtube zijn jouw beste vrienden!
 • klantgericht. Je luistert goed naar wat onze klanten willen en bent niet bang om even de telefoon te nemen. Wanneer je op de baan bent om te filmen, ga je empathisch om met de mensen die je ontmoet. 
 • georganiseerd. Je respecteert deadlines en werkt er gestructureerd naartoe.
 • …. communicatief sterk. Je bent Nederlandstalig en hebt een vlotte babbel en vlotte pen. Un petit peu de français or English with or without hair on is ook mooi meegenomen. 
 • … een creativo met een hart voor storytelling. Je denkt mee over hoe verhalen ons doelpubliek kunnen raken. Extra punten als je nog eens grappig bent ook (en als niet alleen je mama dat vindt) 
 • … een goeie chauffeur. Je hebt een rijbewijs B

WAT KRIJG JE IN RETURN? 

 • Een voltijdse contractuele aanstelling met mooi salarispakket. 
 • Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om jezelf te ontplooien en te experimenteren binnen een groeiende organisatie. Je komt terecht in een positieve en open werksfeer waarin je écht het verschil kan maken.
 • Een zekere flexibiliteit om een goed evenwicht te vinden tussen werk en privé, met bijvoorbeeld regelmatig thuiswerk (ook buiten corona tijden…)
 • Het team: We zijn een team van jonge gedreven mensen. We houden ervan om te werken in een gemoedelijke sfeer, zowel met onze freelancers als in contact met onze klanten. 

VOEL JE HET KRIEBELEN?

Word jij onze nieuwe collega? Stuur jouw CV en motivatiebrief en eventueel portfolio materiaal naar jobs@bataljon.be voor 24 december 2022. Wie weerhouden wordt, wordt uitgenodigd voor een kennismaking en een opdracht bij ons op kantoor in Gent.

Wij werven aan op basis van talenten, goesting, en match met onze missie, ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd, religie, geaardheid en/of handicap. 

Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!