Join Our Team!

Join Our Team!
01 Feb 2021 in Employer branding, Nieuws

Start je de dag graag met een creatieve brainstorm en deel je graag al jouw kennis met een team? Leg je graag een creatief ei om het daarna uit te broeden? Sterker nog wil je jouw geesteskindje van A-Z uitwerken om het daarna met spijt in het hart te moeten loslaten? – En doe je dit bovenal op een gestructureerde en georganiseerde manier? Dan zijn wij dringend op zoek naar jou!  

OVER ONS

Wij zijn Het Bataljon, een Gents productiehuis en dat gebeten en gepassioneerd is door film en verhalen. We staan bekend als een klein team met grote goesting.

Video is volgens ons de beste methode om een goed idee om te zetten in een sterk gevoel. Of het nu een corporate, social video, commercial, non-profit, videoclip of fictie-project is, wij ontwerpen visuele verhalen die inspireren, engageren en entertainen. 

Bij het Bataljon hebben we de ambitie om het meest klantvriendelijke video agency van België te worden. Vandaar is customer intimacy ook voor ons één van de belangrijkste peilers. Via creativiteit, strategie en een unieke visie willen we lange termijn samenwerkingen met onze partners aangaan.

JE TAKENPAKKET 

Aan uitdaging en afwisseling geen gebrek. Over volgende zaken krijg je alvast de volledige autonomie:

✓ Je helpt bij het voorbereiden van pitches en projectvoorstellen. Uit de honderden post-it ideetjes vis jij het unieke concept en weet dit ook naar een strakke offerte te vertalen. 

✓ Samen met het team denk je na over de planning en uitbouw van verschillende projecten. Daarnaast ben je ook een aanspreekpunt voor freelancers, klanten en leveranciers.

✓  Je werkt mee aan het coole smoelwerk van Het Bataljon.

  • Je bouwt mee aan een duurzaam netwerk voor het Bataljon, brengt nieuwe partners aan en je houdt de huidige partners tevreden. 
  • Je denkt op bedrijfsniveau mee zowel op inhoudelijk vlak (lopende projecten) als op vlak van communicatie (je schrijft mee aan artikels voor de website en denkt na over social media strategie). 

PROFIEL

Nieuwsgierig naar wat we nog meer zoeken?

Je bent snel beschikbaar! Momenteel lopen er heel wat projecten waarbij we dringend een extra paar handen kunnen gebruiken.

✓ Je hebt een eerste werkervaring achter de rug en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je krijgt energie van een omgeving waarin je initiatief kan nemen en waarin je verantwoordelijk bent over verschillende projecten.

✓ Je hebt een creatief brein en vindt het leuk om te brainstormen met het team.

✓ Je bent communicatief sterk en je legt makkelijk nieuwe contacten. Je hebt een vlotte pen en bent niet bang om de telefoon op te nemen.

✓ Je bent goed in planning en project management is jou niet vreemd. Je werkt gestructureerd en zorgt er voor dat je het overzicht kan houden over verschillende  taken.

Flexibiliteit is anno 2021 een essentiële mindset. Als een echte kameleon kan jij je makkelijk aanpassen aan elke situatie.

✓ Je hebt een innovatieve mindset en een ondernemende persoonlijkheid.

✓ Je bent een digitale enthousiasteling en voelt je thuis in alles wat social is. Je weet hoe je het algoritme van verschillende platformen kan kraken en wil graag nadenken hoe we dit met het Bataljon nog beter kunnen aanpakken.

Heb je daarnaast voeling met de audiovisuele sector, ben je steeds op de hoogte van welke trends aan belang winnen en leer je graag bij? Dan heb je zeker en vast een streepje voor! 

AANBOD 

En dan nu de prijsvraag: ‘What’s in it for you?!’

✓ Voltijdse contractuele aanstelling als bediende voor een bepaalde duur van 3 maanden. Na een positieve evaluatie maak je kans op contractverlenging.

✓ Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om jezelf te ontplooien en te experimenteren binnen een groeiende organisatie. Je komt terecht in een positieve en open werksfeer waarin je écht het verschil kan maken.

✓ Een zekere flexibiliteit om een goed evenwicht te vinden tussen werk en privé, met bijvoorbeeld regelmatig thuiswerk (ook buiten corona tijden…)

✓ Het team: We zijn een team van jonge gedreven mensen. We houden ervan om te werken in een gemoedelijke sfeer, zowel met onze freelancers als in contact met onze klanten. 

✓ Wie mee bijdraagt aan onze groei mag hiervoor ook beloond worden. We bieden jou daarom graag een motiverend salarispakket!

HOE SOLLICITEREN?

Word jij onze nieuwe collega? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar jobs@bataljon.be voor 14 februari. Wie weerhouden wordt zal gevraagd worden om een korte opdracht te maken en die voor te stellen tijdens een gesprek via Google Meet.. 

Wij werven aan op basis van talenten, goesting, en match met onze missie, ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd, religie, geaardheid en/of handicap. 

Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!