Maak moeilijke dingen eenvoudig en leuk

Creatief communiceren via animatie

Animatievideo’s zijn haast onmisbaar geworden in elk marketing traject. Mensen nemen steeds minder tijd om lange boodschappen te lezen of om technische fiches door te nemen….Maar niet getreurd.

Animatie to the rescue! 

Moeilijke en lange content op een creatieve en beknopte manier brengen? Check! Het engagement van uw publiek vergroten? Check! De mogelijkheden zijn grenzeloos en zijn bij iedere sector toepasbaar.

 

 

Bekijk een realisatie
Creatief communiceren via animatie
De troeven voor jouw bedrijf of organisatie

Waarom kiezen voor animatievideo?

  • Het designen van een animatievideo kent geen grenzen. Geen enkel idee of boodschap is te gek.
  • Het is snel, duidelijk en to the point. 
  • Animatie is de tool bij uitstek om een complexe boodschap op een simplistische manier voor te stellen. 
  • Het kan de vindbaarheid van jouw organisatie verbeteren. Google wordt jouw vriend.
  • Het is ideaal om te delen op sociale media.
Waarom kiezen voor animatievideo?

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: preproductie

We gaan samen met jou aan tafel zitten om een sterk concept uit te werken dat bij jouw videostrategie past. Wat wil je vertellen en wie wil je bereiken? Dit kan een verhaal zijn over jouw bedrijf, een nieuw product, bedrijfsproces, innovatief idee, uitleg, training… Alle ideeën worden concreet uitgewerkt naar een creatief script en storyboard vooraleer we gaan animeren. Op die manier komen ideeën tot leven.

Stap 1: preproductie

Stap 2: productie

Klaar met de vorige stap? Dan brengen we nu de illustraties van het storyboard tot leven en plaatsen meteen een demo van de voice-over en muziek erbij zodat het tempo en de timing juist zitten. Eens alle stukjes van de puzzel op hun plaats vallen, sturen we het eerste prototype naar je door.

Stap 2: productie

Stap 3: check en publicatiefase

We passen alle feedback aan en gaan de ruwe animatiefilm volledig soepel en vlekkeloos gaan afwerken. Naast de voice-over in de animatievideo heb je nog een sound-design waarmee we de perfecte geluidseffecten kunnen toevoegen om de gebeurtenissen in de animatie te versterken en dan…

Ready to launch!

Het enige wat ons nu nog te wachten staat is de video de wijde wereld insturen. We delen graag ons advies over hoe en waar je de animatie het beste inzet.

Stap 3: check en publicatiefase

Klaar om jouw verhaal naar een animatievideo te vertalen?

Laat ons samen een nieuw project starten.

Contacteer ons