Vacature Account Manager

Vacature Account Manager
07 Dec 2022 in Nieuws

Over de vacature

Bij Het Bataljon brengen wij het hoofd en hart samen. Een impactvolle video roept verlangens op bij je publiek en creëert het bedrijfsimago dat je beoogt. Wij vertalen jouw verhaal in een visuele creatie via ons explain – engage – entertain model.

Door de groei zijn wij op zoek naar iemand met een commerciële honger die niet gestild kan worden.

You’re a hunter

Je werkt mee aan het coole smoelwerk van Het Bataljon. Als sales verantwoordelijke ben jij mee het gezicht van Het Bataljon. In de eerste plaats kan je beroep doen op je netwerk en ga je actief op zoek naar nieuwe manieren om leads binnen te halen. Niet te vergeten zal je ook onze inbound leads warm maken om met ons in zee te gaan.

JE BELANGRIJKSTE COMPETENTIES

  • Jouw sales pipeline is steeds gevuld dankzij jouw doortastende prospectie. Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, beheer & onderhoud van je klantenportefeuille en het beheer en onderhoud van de CRM-systemen voor commerciële en administratieve doeleinden.
  • Telefoonvrees? Dat begrip staat niet eens in je woordenboek. Spreek je naast Nederlands bovendien ook Engels? Dan heb je helemaal een streepje voor. Et un petit mot de français? Pourquoi pas!
  • Je denkt na over acties waarmee we de juiste mensen kunnen bereiken via e-mailmarketing, B2B-nieuwsbrieven, social media campagne, etc

WAT KRIJG JE IN RETURN

En dan nu de prijsvraag: ‘What’s in it for you?!

  • Een voltijdse contractuele aanstelling.
  • Wie mee bijdraagt aan onze groei mag hiervoor ook beloond worden. We bieden jou daarom graag een motiverend salarispakket met bonussen bij het behalen van targets.
  • Een gsm en laptop.
  • Naast de dagdagelijkse ondersteuning van het team wordt je een jaar lang intensief gecoacht door een extern team van consulenten die je helpen groeien in de functie.
  • Een zekere flexibiliteit om een goed evenwicht te vinden tussen werk en privé, met bijvoorbeeld regelmatig thuiswerk.

 

Solliciteren kan met cv en motivatie via: jobs@bataljon.be