Het Bataljon bvba | +32 9 395 46 00

Kerkstraat 106 - 9050 Gent

BE 0671 492 594

shoot@bataljon.be

© 2019 by Het Bataljon

Het Bataljon bvba | +32 9 395 46 00 | Kerkstraat 106 - 9050 Gent | BE 0671 492 594 | shoot@bataljon.be

© 2019 by Het Bataljon

NEWS

“Nooit naar Nergens” wint Golden Helmet award in Portland

Sterk verhaal

De focus van Het Bataljon ligt op het vertellen van sterke verhalen en emotie opwekken bij de kijker.. Dergelijk sterk verhaal konden we terugvinden in de single 'Nooit Naar Nergens' van Yevgueni. Het is een lied over fietsen als remedie en als metafoor voor het leven. Over berg op en berg af. Over je hoofd stilzetten en schuiven door het hier en nu. Autobiografisch, maar ook voor - al te - veel mensen rondom ons die moeten rechtstaan en weer doorgaan. We brachten deze boodschap tot leven in een pakkende videoclip, die niet alleen in België goed ontvangen werd maar ook over de grenzen heen ging.

 

Bike Festival

De clip werd opgepikt door de jury van het Filmed By Bike festival dat zijn thuisbasis heeft in Portland US. Filmed by Bike is een rondreizend filmfestival dat de beste video’s over fietsen van over de hele wereld selecteert. De jury contacteerde ons persoonlijk met de boodschap om ons zeker in te schrijven.

"We were incredibly touched by the sincerity of the film, and would like to have the opportunity to show it on our festival"

Golden Helmet

Dat deden we ook en met succes, want iets later had ons productiehuis de eer om de Golden Helmet Award in ontvangst te nemen. De prijs voor de beste film van het festival.

Bekijk de clip hier

vivocyclo.com

filmedbybike.org