Livestream

Jouw event live

We tillen jouw evenement naar een hoger niveau

We willen informatie op een hedendaagse, hippe en visuele manier tot bij de mensen te brengen. Livestreaming is een oplossing voor veel bedrijven maar vooral ook een kans om digitaal te gaan met jouw event. 

We denken graag mee hoe we dit live kunnen laten doorgaan met een goed onderbouwde strategie en de productie van de livestream. Met onze kennis en technische materialen geven we het evenement vorm zodat de kijkers hun aandacht het hele event houden.

We tillen jouw evenement naar een hoger niveau

Webinar, optreden, productlancering, …

Van een workshop tot een seminarie en verder. We helpen je graag! Het bataljon heeft alles in huis om jouw event te streamen en in beeld te brengen. Heb je nood aan een digitaal platform om interactie met je kijker te krijgen? Ook hier kunnen we mee van dienst zijn.

Webinar, optreden, productlancering, …

Multicam

Wens je graag een show waarin meerdere mensen aan het woord komen? Geen probleem! We brengen jouw event in beeld via multicam met live-regie. Zo wordt uw stream dynamischer, levendiger en professioneler. Bij multicamera maak je van een kijker een belever.

Multicam

Wil je graag een voorbeeld?

Voor de music video’s van Studio Guga werkten we met een multicam set-up. Kijk even zelf naar het voorbeeld!

Interesse in multicam voor jouw event?
Hoe het werkt

Waarom live?

Livestreaming betekent meer bereik, meer mogelijkheden, geen wachttijden, duidelijker, sneller en vrijblijvend … Klikken is makkelijker dan verplaatsen. Jouw viewer kijkt op eender welke plaats naar jouw event.

Elke stream begint bij het idee om live te gaan. Wat wil je organiseren? Samen zorgen we voor het beste format. We maken een planning op om zo de livestream vlot en duidelijk te laten verlopen. We zorgen voor de technische ondersteuning en ook de live montage van de beelden. Zo geven we jouw kijker of deelnemer  een fantastische online ervaring.

Waarom live?

Zoveel meer

Animatie in een livestream? Een aftermovie van de opgenomen beelden? Jouw bedrijfsfilm of die van jouw partners tijdens het event? Alles in jouw huisstijl of korte reportages als brake-out sessie? Dat kan! We bespreken graag de mogelijkheden.

Zoveel meer

Klaar om live te gaan?

Laten we succesvol live streamen.

Contacteer ons