Videostrategie

Het Bataljon gaat voor videocampagnes op maat van jullie bedrijfsdoelstellingen en een uniek verhaal als merk. In een eerste strategische denkoefening beantwoorden een aantal cruciale vragen die er voor zullen zorgen dat jullie creatieve videocampagne het effect heeft dat jullie voor ogen hebben.

Videoproductie

We transformeren de vooropgestelde strategie in een creatief en visueel pareltje waar zowel jullie als wij trots op kunnen zijn. Onze ervaren crew, acteurs en team gaan er met volle toewijding tegenaan.

Videoverspreiding

Je creatieve productie staat er. Top! In een laatste fase gaan we op zoek naar de beste manier van verspreiding. We selecteren de juiste mediastrategie voor jouw doelgroep.

Dit is wie we zijn...

Storytellers, Filmmakers, Digitale Strategen,...

Wij zijn Het Bataljon. een video agency dat gebeten en gepassioneerd is door film en verhalen. Het is wat wij noemen ‘de stiel van onze ziel’. Het Bataljon realiseert creatieve videoprojecten op maat die impact genereren.

Meer over ons en hoe we werken
Storytellers, Filmmakers, Digitale Strategen,...

Projecten

Bekijk enkele recente projecten en laat je vooral zelf overtuigen.

en hoe wij het verschil maken

Waar we in geloven

Wij geloven in de kracht van emotiemarketing. Merken die mensen in het hart kunnen raken, krijgen een plekje in hun hoofd.

Inspelen op gevoelens versterkt je merkidentiteit en heeft bijzonder sterke bedrijfseffecten op lange termijn.
Benieuwd naar hoe dit in zijn werk gaat?
Download onze whitepaper over emotie in video.

Waar we in geloven

Backstage

We hebben een unieke kijk op videomarketing en willen die graag met je delen. Vind alle nieuwe trends, tips en advies in onze backstage zone.

Klaar om uw verhaal naar video te vertalen?

Laat ons samen een nieuw project starten.

Contacteer ons