Bedrijfsfilm laten maken in Oostende?

Ben jij op zoek om een bedrijfsfilm te laten maken in regio Oostende voor jouw bedrijf of organisatie? Als productiehuis helpen wij jou met 1 duidelijke missie: je publiek raken met een uniek verhaal, inspireren met beelden en verbinden door emotie.

Dit realiseren we door jouw organisatie te ondersteunen met impactvolle en creatieve bedrijfsfilms, met een uitgekiende strategie en verspreiding op maat. Je kan bij ons productiehuis niet enkel terecht voor het maken van een bedrijfsfilm, maar ook voor de online verspreiding via sociale media en andere waardevolle online kanalen: lokaal in Oostende of wereldwijd.

Jouw video partner in de buurt van Oostende.

Hoe doen we dit? Door jou te helpen in een compleet trajact naar een creatieve video toe, dat betekent dus ook een uitgekiende videostrategie en videoverspreiding op maat. Bij ons productiehuis kan je niet alleen terecht voor het louter je videoproductie, maar ook voor de verspreiding ervan. Wij zorgen ervoor dat de bedrijfsfilm die je laat maken in Oostende over heel de wereld kan worden gezien (als je dat wil 😉 ).

Laten we beginnen bij de start! Welk uniek verhaal heeft je merk? Wat ademt en straalt je merk uit? En hoe kunnen we jouw klanten op een inspirerende manier bereiken? We beantwoorden samen met jou de strategische vragen en maken een videocampagne op maat. 

productiehuis
De filmcrew van Het Bataljon in actie op de set.

Wil je meer weten hoe wij een bedrijfsfilm maken? Klik hier om onze services te ontdekken

We geloven dat elk bedrijf een uniek verhaal heeft en de kijker emotioneel kan benaderen door een bedrijfsfilm te laten maken. Mensen gaan over tot actie omwille van emotionele redenen en rechtvaardigen hun keuzes pas later met logica. Wij gaan, als productiehuis,  op zoek naar dié juiste emotionele trigger om van jouw video een succes te maken! 

Een voorsmaakje van onze bedrijfsfilms in regio Oostende?

alles is emotie boek

Download ons gratis Ebook: Alles is emotie.

In onze Ebook leggen we haarfijn uit welke principes van emotie we in bedrijfsfilms toepassen, welke resultaten we daarmee behalen en voor welke klanten we dat reeds hebben toegepast, al dan niet in Oostende. We werken natuurlijk op meerdere plaatsen in Vlaanderen. 😉

Bekijk hier een voorbeeld van ons werk:

Een bedrijfsfilm laten maken voor jouw bedrijf of organisatie in Oostende?

Heb je een idee voor een eenmalige bedrijfsfilm of een reeks van meerdere video’s? Wij luisteren graag naar jouw plannen om de regie letterlijk en figuurlijk mee in handen te nemen.

draaidag Duco
Draaidag bij de firma Duco Ventilation in West-Vlaanderen.

Wij hebben reeds ervaring met bedrijfsfilms maken voor tal van sectoren. Van bouw tot retail, digital, non-profit, cultuur en nog vele andere branches. Bekijk gerust enkele van onze realisaties en laat je alvast inspireren en raken, want dat is de bedoeling. 

Wil je ons productiehuis graag beter leren kennen of heb je een videoproject in het vooruitzicht? We komen graag eens langs regio Oostende om kennis te maken met jouw bedrijf of organisatie. Of je kan ons gerust ook zelf komen bezoeken in ons hoofdkantoor voor een eerste afspraak.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.