Het Bataljon x agencies

Hoe we samenwerken naar sterke campagnes.

Cinematografie

Jullie verhaal vertaalt in beelden. We zorgen voor sterke beeldvoering op basis van de vooropgestelde verhaallijn en budgettering.

Project ondersteuning

We denken mee over het videoluik van de campagne en wisselen ideeën uit. We zorgen voor een centraal aanspreekpunt die je van start tot einde begeleidt.

Team

We zijn een lean en mean team dat we aanvullen met uiteenlopende freelance krachten. De persoon die je bij de briefing aan de lijn hebt begeleidt je doorheen het volledige productieproces.

Dankzij deze klanten mochten we al samenwerken met agencies

Film volgens de regels van het vak

Sterke beelden

Film is onze passie. We maken er dan ook ons werk van om briefings te vertalen in sterke beeldvoering, steeds aangepast aan de vooropgestelde briefing. Sit back, relax, en laat je ontzorgen.

 

Sterke beelden
De juiste persoon op de juiste job

Freelancers netwerk

We hebben een groot netwerk van freelancers, elk met hun eigen specialisering, interesses en kennis. Dat zorgt ervoor dat we voor elk project zorgvuldig ons team kunnen samenstellen. Hetzelfde principe geldt voor materiaal. We zorgen er telkens voor dat we optimaal kunnen shooten.

Freelancers netwerk
Geef live feedback

In-house visieruimte

We geloven in nauw contact en live feedback. Daarom installeerden we in onze offices een visieruimte waar we met een tas koffie samen met de klant hun video kunnen bekijken. Snelle wisselwerking zodat alle neuzen in dezelfde richting staan.

In-house visieruimte

Jouw campagnes kracht bij zetten met video?

Eens babbelen? Maak dan een afspraak met Mathieu. 

Bel 09 395 46 00 of mail shoot@bataljon.be

Contacteer ons

Benieuwd naar ons portfolio?

Bekijk hier onze highlights.

Samen mooie content maken?