Animatievideo laten maken voor jouw bedrijf?

Heb je een boodschap, complex of niet, dat verteld moet worden? Als animatiestudio helpen wij jou graag om dit met animatie op een luchtige manier voor te stellen.

Het gebruik van animatievideo’s is booming en zal in de toekomst alleen nog populairder worden. Een animatievideo laten maken is een uitstekende manier om de aandacht van jouw publiek te trekken en wordt dan ook graag gebruikt bij bedrijven als marketingtool.

Daarnaast kan je kiezen tussen een brede waaier aan stijlen zodat jij vindt wat er past bij jouw bedrijfsidentiteit. Denk maar aan

  • 3D/2D-animatie
  • stop-motion
  • whiteboard-animatie
  • en tal van andere

Bekijk wat wij te bieden hebben voor animatievideo

productie animatie

Waarom zou ik een animatievideo laten maken?

Een goede animatie vertelt een visueel verhaal, dat kan je versterken met een voice-over. Het grote voordeel van animatie is dat je in zo min mogelijk tijd, zoveel mogelijk informatie kunt vergaren. Het kost ons minder moeite om plaatjes te begrijpen dan tekst.

  • Animatie kan verhelderend zijn om een complexe boodschap over te brengen.
  • Het is een zeer populair gegeven op sociale media
  • Er zijn geen limieten op het creëren van een animatievideo
  • Niet alleen Google maar ook sociale media houden van animaties

Tip: Wil je nu weten hoe lang een animatievideo moet zijn en wat de kostprijs bepaalt? Lees dan ook ons artikel over hoe een animatiefilm jouw bedrijf kan helpen.

Meer dan zomaar productie van animaties

Het Bataljon staat je bij in het compleet traject naar een animatievideo. Dit gaat dus niet enkel over het animeren van jouw verhaal maar ook de videostrategie en videoverspreiding nemen wij op ons.

De verspreiding is grenzeloos op sociale mediakanalen. Dit is dan ook de reden waarom steeds meer bedrijven filmpjes in hun communicatie- en marketingstrategie opnemen.

Een greep uit onze cases

Arteveldehogeschool werd zoals iedereen getroffen door het Coronavirus en moest zich reorganiseren om onderwijs te garanderen op een veilige manier. Daarom koos ons productiehuis ervoor om een korte maar bondige animatiefilm te maken, die de student in mum van tijd wegwijs maakt in de volledig nieuwe aanpak van Artevelde hogeschool.

Deze animatievideo geeft de student al de nodige informatie om met een gerust gevoel zijn studentenleven weer aan te vatten.

Kadonation en Delaware zijn twee cases waarbij we live action beelden extra verrijken met geanimeerde accenten. Op die manier ontstaat een heel andere dynamiek in de video die zowel zakelijk als speels kan zijn.

Wil je ons wat beter leren kennen? We komen als productiehuis graag in contact met jouw bedrijf of organisatie. Let’s talk!